Usred noći provalili ljudima u stan, maltretirali ih i opljačkali! Jedan je uhićen, trojica su još u bijegu

Policija - rotaciona svjetla - noć
Ilustracija | Foto: ZG express

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjakom zbog sumnje da je, zajedno s još trojicom nepoznatih počinitelja, opljačkao 34-godišnjaku i 29-godišnjakinju.

“Sumnja se da je 9. studenoga 2022. godine, zajedno s još trojicom zasad nepoznatih počinitelja, 20-ak minuta iza ponoći, došao do stana u Ulici Zlatka Šulentića kojeg koriste oštećene osobe. Nakon dolaska do stana počeli su lupati po ulaznim vratima te su, budući da oštećene osobe nisu htjele otvoriti ulazna vrata, nasilno otvorili vrata i ušli u stan”, priopćila je PU Zagrebačka.

Po ulasku u stan verbalno su napali 34-godišnjaka i 29-godišnjakinju da bi potom i fizički napali 34-godišnjaka. nakon toga je 21-godišnjak otuđio torbicu oštećenog i ostalom trojicom počinitelja otišao iz stana.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, posebno izvješće podnijeto je nadležnom državnom odvjetništvu dok se ostalom trojicom zasad nepoznatih počinitelja intenzivno traga.