POSLUŠAJTE: Dean Dvornik objavio videospot za pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar”

POSLUŠAJTE: Dean Dvornik objavio videospot za pjesmu "Ja, moj pas i stari Jaguar"
Foto: Croatia Records

Aktualni singl Deana Dvornika “Ja, moj pas i stari Jaguar” dobio je pripadajući video broj. Dean se prije par godina zaputio se u SAD, u Chicago gdje se zbog posla susreće s mnogim opasnostima i uzbuđenjima na cesti. Isti ga je posao inspirirao da napiše pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar” koju je objavio za Croatia Records.

“Pjesma govori o trojici suputnika od kojih gazda zna sve, a ustvari ništa ne zna. Imaju veliku volju da idu u bijeli svijet, a tamo ih zeznu puno bolji od njih”, rekao je Dean Dvornik.

Dean Dvornik: “Ja, moj pas i stari Jaguar”

Dean je glazbu za pjesmu napravio još prije godinu dana, ali čekao je trenutak inspiracije kako bi napisao odgovarajući tekst. Vozeći kamion prostranstvima SAD-a, u trenutku mu je sinula ideja o suputnicima koje bi najviše volio imati na putovanjima i svom doživljaju okruženja u kojem radi. Ispalo je zanimljivo što je glazba godinu dana čekala na tekst koji je na kraju nastao u jednome danu.

O načinu stvaranja pjesme Dean je rekao: “Pjesmu sam započeo u Chicagu, završio u Splitu. Počeo sam s dvije bas gitare, s jednom u Chicagu, a završio s ovom u Splitu. Meni samo treba ideja, ne volim se ponavljati i volim da pjesma bude nešto o čemu se još nije pisalo. Tako mi je pala na pamet ova tema – ‘Ja, moj pas i stari Jaguar’.”

Dean toliko voli svoje ljubimce, psa i Jaguara kojega je oduvijek htio imati, da ih smatra članovima obitelji. Pjesmu je već izveo u Chicagu, pred svojim prijateljima i suradnicima koji su potvrdili njezinu kvalitetu. Radiofoničnost, zanimljiv tekst i tematika već su privukle i ostale slušatelje. Redatelj zanimljivog spota je Danijel Tipura, a uz Deana Dvornika u spotu se pojavljuju Anamarija Ferrari i Zlatan Jelovac.

Dean se uskoro ponovno vraća u SAD, ali stvaralačka budućnost zbog toga neće patiti. Inspiracije mu ne nedostaje, nastaviti će skladati i pisati, a najavio je i da će doći vrijeme za koncerte kad okupi bend.