Pomozimo talentiranoj glumici, prošla audiciju na prestižnoj školi, ali…

Na adresu naše redakcije stiglo je zanimljivo pismo. Poslano je iz Zgareba, a piše ga Daria Karić, studentica završne godine preddiplomskog studija glume i lutkarstva na Umjetničkoj akademiji u Osijeku.

daria_karic
Evo što piše:

U moru loših vijesti, šaljem jednu pozitivnu. Barem djelomično pozitivnu. Moje je ime Daria Karić i studentica sam Umjetničke akademije u Osijeku, smjer gluma i lutkarstvo. Prije tri tjedna sam prošla audiciju za prestižnu glumačku školu “The Actors Studio Drama School“ Master program glume u New York City-u.

Mojoj sreći nije bilo kraja, no osmijeh je zamijenila nevjerica kad su mi poslali dokument sa cijenom školarine i troškovima života. Ukupan iznos za prvu godinu studija je $ 59 422 ( oko 325 000kn). Studij traje tri godine. Moji divni roditelji su spremni prodati stan i dignuti kredit, ali ni to neće biti dovoljno za ukupno školovanje. Znam da je situacija u Hrvatskoj teška i da ljudi nemaju što jesti, ali ulaganjem u mlade, vrijedne i ambiciozne ljude usmjeravamo budućnost naše zemlje u pozitivno uzdizanje.

Ovim putem Vas molim ako možete objaviti moju priču u Vašoj emisiji, programu… Moji prijatelji su pokrenuli kampanju da skupim barem dio novaca kako bih postala prva Hrvatica koja je završila Master studij glume na “The Actors Studio Drama School“.

Ovo je web stranica sa svim podacima o meni i studiju:

http://donacije-daria.herokuapp.com

Ugledu “The Actors Studia” pridonose njegovi trenutni predsjednici Al Pacino, Ellen Burstyn i Harvey Keitel. Neki od bivših i sadašnjih članova su: Marlon Brando, Marlyn Monroe, Paul Newman, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Jane Fonda, Jack Nicholson…

Molim Vas podržite me i pomozite mi da ostvarim svoj san 🙂