Policija pronašla i privela tinejdžerice koje su maltretirale vršnjakinju i sve snimale mobitelom

Policija - rotaciona svjetla - noć
Ilustracija | Foto: ZG express

Splitska policija privela je dvije maloljetnice ​koje su fizički i psihički zlostavljale mladu djevojku, a treća je sve snimala, te je sve objavljeno na internetu.

Na snimci se vidi mlada djevojka koja kleči na ulici, iznad nje je druga djevojka koja je šamara i traži da se ispriča zato što je nekome govorila loše o njoj i drugim maloljetnicama. Od nje traži da joj vrati 30 eura koje joj je navodno posudila, objavio je Index.

Potom mlada žrtva od druge djevojke dobiva jak udarac u kralježnicu, nakon kojeg pada i udara licem o tlo. Tada joj nasilnic​a da ruku da se podigne s poda, a potom ju pljusne.

Na snimci se vidi i čuje kako žrtva traži oprost svojih “egzekutorica” koje je nemilosrdno vrijeđaju, ponižavaju i iživljavaju se na njoj. Snimateljica videa joj čak zamjera što je njena starija sestra blokirala na društvenoj mreži. Djevojci potom zadaju udarce u glavu, guraju je.

Nakon što je snimka objavljena, šokirala je sve koji su je pogledali, a dio građana je incident policiji prijavio online, preko Redbuttona, koji se bavi istraživanjem kaznenih djela prema djeci. Policija je brzo reagirala i već za koji sat ​identificirala i uhitila mlade delinkventice.

Vozač uhićen i kažnjen novčanom kaznom od 4.010 eura. Policija objavila kakve je sve prekršaje počinio

KAKAV PRIZOR: U zagrebačkom zoološkom vrtu na svijet došlo predivno mladunče!