Počele prijave za Poduzetnički sajam koji se održava u sklopu Kongresa poduzetnica

Počele prijave za Poduzetnički sajam koji se održava u sklopu Kongresa poduzetnica
Foto: Press

Treći puta za redom u sklopu Kongresa poduzetnica 2019. održat će se i Poduzetnički sajam na kojemu se očekuje više od stotinu izlagača iz Hrvatske i jugoistočne Europe.

Poduzetnički sajam sastavni je dio kongresa, kao najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jugoistočne Europe, te donosi obilje proizvoda i usluga koje primarno stvaraju žene, a organizira ga Ženski poduzetnički centar – temeljna nevladina i nepolitička asocijacija ne samo Hrvatske, nego i jugoistočne Europe s cijelim nizom sadržaja, projekata i aktivnosti na promicanju poduzetništva, posebice žena.

Zanimljivost Poduzetničkog sajma jest i činjenica da se na njemu redovito po prvi puta hrvatskom, ali i regionalnom tržištu predstavljaju pojedini proizvodi i usluge te je sajam za mnoge poslovne aktivnosti početak prodaje i promocije na tržištu.

Poduzetnički sajam održat će 08. ožujka istovremeno i na istom mjestu gdje i Kongres poduzetnica 2019 – u City centru Plaza (bivši Hypo centar) u Zagrebu, na gotovo 700 četvornih metara površine za prezentaciju i prodaju poduzetničkih proizvoda i usluga.

“Sretni smo što treću godinu za redom organiziramo naš sajam u sklopu najvećeg poslovnog okupljanja žena u poduzetništvu jer su rijetke prilike gdje poduzetnice istinski mogu svojoj ciljanoj klijenteli i kupcima predstaviti i prodati usluge i proizvode kako je to slučaj na našoj manifestaciji. Za „novo izdanje“ Poduzetničkog sajma pripremili smo znatno više prostora i infrastrukture kao i kanala promocije tako da svi posjetitelji Kongresa poduzetnica već mjesecima unaprijed znaju što mogu pogledati na sajmu, kupiti, kakve proizvode i usluge potražiti, te što je najvažnije unaprijed upoznati sve izlagače i ponudu koju će imati na sajmu”, najavila je Slavica Šipicki, direktorica Poduzetničkog sajma i zamjenica direktorice Ženskog poduzetničkog centra koji organizira ovu manifestaciju.

Komentari