PLES SA ZVIJEZDAMA: Gledatelji zadali plesne zadatke parovima, a u nedjelju će po prvi put biti i u ulozi žirija

Foto: Nova TV

Nakon posljednje epizode showa ‘Ples sa zvijezdama’, gledatelji su dobili priliku i sami sudjelovati u nastajanju nadolazeće šeste emisije tako što su ispunjavanjem ankete na web stranici Nove TV i DNEVNIK.hr aplikaciji birali plesne stilove i pjesme za iduće nastupe natjecateljskih parova.

Unatoč kratkom vremenskom periodu koji su gledatelji imali za glasovanje, od kraja emisije u nedjelju navečer do 9.00h idućeg jutra prikupljeno je preko 60 tisuća njihovih glasova, a natjecateljima će ovaj tjedan biti posebno izazovan i uzbudljiv s obzirom na to da su i sami tek tada doznali koje će plesove izvoditi u nedjelju.

Prema rezultatima ankete, Marco Cuccurin i mentorica Paula Tonković ove će nedjelje zaplesati bacchatu uz ritmove pjesme ‘Moja malena’ izvođača Saše Kovačevića.

Za Taru Thaller i Matea Cvenića gledatelji su odabrali sambu uz Severinin hit ‘Moja štikla’, a Maju Drobnjaković i Marka Mrkića gledat ćemo u slowfox izdanju uz popularnu pjesmu skupine Laufer ‘Budi moja voda’.

Mario Mandarić i Helena Naletilić za nadolazeću emisiju pripremit će tango koreografiju uz pjesmu ‘Bad Guy’ u izvedbi Vitamin String Quarteta. Prema odabiru gledatelja tango će također zaplesati Dario Zurovec i Helena Janjušević uz pjesmu ‘Le femme’ izvođačice Barbare Pravi. Koji će se od dva para u samo nekoliko dana uspjeti bolje pripremiti za tango koji su im dodijelili gledatelji tek ćemo doznati.

Novi plesni izazov čeka i Dariu Lorenci Flatz i njezinog mentora Ivana Jarneca koji će u nadolazećoj emisiji plesati rumbu uz senzualne ritmove pjesme ‘Entra En Mi Vida’ glazbenog dvojca Sin Bandera.

Valcer uz poznatu pjesmu Petra Graše ‘Ljubav sve pozlati’ izvest će Ana Zaninović i Mario Ožbolt, a živahan i zaigran cha cha cha uz Madonninu megapopularnu pjesmu ‘Vogue’ zaplesat će Frano Ridjan i Gabriela Pilić.

Za Petru Kurtelu i Damira Horvatinčića gledatelji su odabrali paso doble, a uz ‘Smooth Criminal’ u izvedbi 2Cellosa zasigurno možemo očekivati još jedan kreativan, zanimljiv i energičan performans.

Gledatelji su svojim glasovima već odabrali plesne stilove i pjesme za nedjeljnu emisiju, a u prijenosu uživo dobit će mogućnost i da ocjene svaki plesni par te tako postanu peti član žirija! Parove će gledatelji moći ocijeniti isključivo putem DNEVNIK.hr aplikacije i dodijeliti im ocjenu u rasponu od 1 do 10, pa glasovanje putem telefona i aplikacije u šestoj emisiji neće biti moguće. Gledatelji će imati mogućnost sudjelovati samo u finalnom glasovanju u kojem će između dva plesna para s najmanjim brojem bodova odlučiti koji će od njih napustiti emisiju.

Pred nama je nova uzbudljiva emisija ‘Plesa sa zvijezdama’, a kako će se natjecatelji snaći u novim plesnim avanturama te kako će ih gledatelji ocijeniti, ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!