Paromlin, slika koju Milan Bandić nije objavio na svom Facebook profilu

paromlin_ruse

Poznato je da gradonačelnik zagreba Milan Bandić na svom Facebook profilu svakodnevno objavljuje brojne fotografije svojih aktivnosti.

Danas i jučer je tako objavio slike druženja sa Radimirom Čačićem, obilazak gradilišta OŠ Kajzerica, koncert otvorenja 33. Zagrebačkih ljetnih večeri, prijem za sudionike konferencije Paneuropske unij…

Ali jedan događaj, kojemu je gradonačelnik itekako svjedočio, nije na ovaj način dokumentiran. Riječ je, naravno, o rušenju Paronlina. Fotografije su objavili brojni mediji, kao i članovi Facebook grupe Zakaj volim Zagreb, s koje smo preuzeli jednu fotografiju, ali ne i gradonačelnik, iako je bio na licu mjesta.

Naime, fotoreporter agencije Cropix je zabilježio aparatom da je gradonačelnik Bandićdošao iz obližnjeg Gradskog poglavarstva kako bi vidio tijek radova na Paromlinu.

Mediji su objavili da je započelo rušenje dijelova bivšeg industrijskog objekta Paromlin te da se ruše dijelovi opasni po život građana i njihove imovine.

Također, da će grad Zagreb, u suradnji s nadležnim Ministarstvom, u narednih desetak dana utvrditi treba li Paromlin u potpunosti srušiti ili se može održati u ovom stanju.