Osvojio 1,44 milijuna na Eurojackpotu: Novopečeni milijunaš iz Čakovca otkrio svoje planove!

Foto: Hrvatska lutrija

Čakovčanin koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio 1.440.664,99 kuna podigao je svoj dobitak i otkrio daljnje planove.

“U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas“, rekao je nasmijani dobitnik koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot osvojio dobitak pet pogodaka od 1.440.664,99 kuna.

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo: “Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekom od njih”, rekao je dobitnik i dodao:

“Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba …ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve.”

“Kad smo se vidjeli samo mi je uspio prišapnuti: ‘Osvojio si'”, smije se dobitnik i priznaje kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote.

“Morali smo biti sigurni da je to to. Jer, što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?“

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova što će s dobivenim iznosom.

“Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom… Morat ćemo opet u Zagreb!”, rekao je veseli dobitnik.