OPUŠTEN DO SAMOG KRAJA: U kvizu “Joker” dogurao do 15.00 eura, no onda su stvari krenule loše

Foto: Nova TV

Ljubitelj kvizova Dragan Medar opušteno je otvarao i odgovarao na pitanja u “Jokeru” te je dosegnuo iznos od 15.000 eura, ali budući da je potrošio sve jokere, i netočno počeo odgovarati na pitanja u drugom dijelu kviza, osvojio je 100 eura.

Gurmansko pitanje koje mu je osiguralo najniži iznos koji je mogao osvojiti glasilo je: Kako se zove azijski umak od kikirikija koji savršeno paše s ražnjićima? A) sambal B) satay C) hoisin D) srirach Iako nije znao, Mladen je nagađao, ali pogodio je da se odgovor skriva iza opcije B, pa kući nije pošao praznih džepova.

S jokerima je bio široke ruke, pa ih je po tri iskoristio na pitanjima o stripu i pričama. Pod kojim naslovom Tisja Kljaković Braić objavljuje svoj kratki strip o tipičnom dalmatinskom bračnom paru? A) Naši B) Vaši C) Ovi D) Oni Točan odgovor je D.

Koliko priča sadrži zbirka Ivane Brlić Mažuranić “Priče iz davnine”? A) 5 B) 8 C) 10 D) 12 Točan odgovor bio je B. Na oba pitanja do točnog je odgovora došao uz pomoć jokera,

Bez jokera je točno odgovorio na pitanje o svjetski poznatom pjevaču Stingu: Pod kojim je nadimkom poznatiji glazbenik Gordon Matthew Thomas Sumner? A) Slash B) Lemmy C) Sting D) Blondie. Točan odgovor glasio je C) Sting.