OFF CIKLUS: Najljepši glazbeni Božić Zagrebačke filharmonije i pjevača škole Husar&Tomčić

Off ciklus - Lisinski - Nina Badrić
Foto: Press

Prava glazbena čarolija dogodila se u srijedu u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog na drugom koncertu Off ciklusa Zagrebačke filharmonije!

Čarolija glazbe priređena pjevačkim, sviračkim i scenskim umijećem mladih pjevača Pjevačke škole Husar&Tomčić, oblikovana projekcijama na velikom platnu od tila koje je osmislila i režirala redateljica i glumica Petra Radin te dodatno obogaćena nastupima hrvatskih vokalnih diva Nine Badrić i Ivane Vrdoljak Vanne!

Tjednima unaprijed rasprodani koncert za koji se tražila karta više, donio je pomno osmišljeni i atraktivni program sa širokim izborom božićne glazbe sa svih strana svijeta. Orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Ivana Huta predstavio se u više orkestralnih brojeva, a brojna publika uživala je u nizu božićnih uspješnica i brojnim hitovima pop i duhovne glazbe.

Off ciklus - Lisinski
Foto: Press

Ivana Vrdoljak Vanna izvela je popularnu božićnu pjesmu Božić bili i božićni klasik O Holy Night, a Nina Badrić emocijama nabijenu Note to God i veliki pop hit You Raise Me Up.

Raspoloženi i uvjerljivi mladi glazbenici škole Husar&Tomčić u svojim nastupima pjevali su i plesali zaraznom energijom, izmjenjivali se u grupnim i solističkim nastupima, pa čak i svirali cajone što je za njih osmislio naš poznati udaraljkaš Hrvoje Rupčić, pridruživši im se u pojedinim izvedbama na sceni.

Službeni dio programa zaključen je spletom poznatih hrvatskih božićnih napjeva Oj pastiri, Veselje ti navješćujem, O Betleme te Zdravo budi, nakon čega su uslijedila čak četiri bisa i dugi završni pljesak zadovoljne publike.

Off ciklus, tako uspješno nastavljen Božićnim koncertom, nastavlja se 9.2. koncertom u ozračju Kineske nove godine s nizom novih glazbenih iznenađenja. U Off ciklusu očekuje nas potom i kraljica sevdaha Amira Medunjanin, potom rock opera Jesus Christ Superstar te još puno glazbenih poslastica.

I što Vam onda drugo preostaje nego isključiti televizore, kompjutore i mobitele – i ući u svijet Off ciklusa!

Off ciklus - Lisinski
Foto: Press