Odgođen koncert grupe Paraf u Zagrebu! Određen je novi datum, a nastupit će obje postave riječkih punk legendi

Foto: Press

Koncert riječkih punk rock legendi Paraf, koji se trebao održati u subotu, 17. prosinca, odgođen je zbog tehničkih problema za subotu 11. ožujka 2023. Kupljene ulaznice vrijede i za novi datum.

Ako ste ulaznice kupili preko Entrio sustava, a novi datum vam ne odgovara, povrat novca za ulaznice kupljene preko Entrio platforme (online na entrio.hr ili gotovinom na jednom od entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti isključivo preko https://www.entrio.hr/refund web forme, najkasnije do 31. prosinca 2022. u 23:59 h.

Ulaznice kupljene u Dirty Old Shopu i Rockmarku također vrijede za novi datum, no ako vam novi datum ne odgovara ulaznice možete vratiti na prodajnom mjestu gdse su kupljene do subote 31. prosinca 2022.

U subotu 11. ožujka 2023. riječke punk legende Paraf imat će svoj prvi samostalni koncert nakon ponovnog okupljanja u Zagrebu, u popularnom Boogaloo Clubu. Ujedno će to biti i promocija njihovog novog albuma uživo “DELTA live album 2022” i reizdanja drugog albuma “Izleti” na vinilu u izdanju Dallas recordsa.

Na koncertu će svirati obje postave Parafa.

Prva postava s legendarnim Valterom Kocijančićem kao frontmenom, koja je 1980. objavila njihov prvi album “A dan je tako lijepo počeo…”, a koji glasi za najbolji punk rock album na ovim prostorima te druga postava s vodećim ženskim vokalom, Pavicom Čabrijan aka Vim Colom.

U drugoj su postavi objavili album “Izleti” (1981.) koji slovi za jedan od najboljih post punk tj. novovalnih albuma na ovim prostorima i album “Zastave” (1984.), jedan od prvih postpunk dark albuma na ovim prostorima.

Pored poznatog opusa, Paraf će odsvirati i svoje nove pjesme “Bez lica”, “Dosta!” i “Novi Berlin”.

Frontmeni Valter Kocijančić i Vim Cola, basist Zdravko Čabrijan – Zdrave i klavijaturist Raul Varljen sad su pojačani od strane izvrsne Ive Močibob (Turisti) na vokalima, uvijek furioznog Vlade Simcicha Vave (ex Laufer, Turisti) na gitari, Denija Šesnića na drugoj gitari te Alena Tibljaša na bubnjevima, zbog čega Paraf sada uživo zvuči moćnije nego ikada!