Novi izazovi za omiljenu medicinsku sestru – kreće druga sezona dramske serije “Betty i njezine dijagnoze”

Foto: Nova TV

Od subote, 25. studenog Doma TV nastavlja prikazivanje uzbudljive njemačke dramske serije ‘Betty i njezine dijagnoze’. U novoj, drugoj sezoni, tim predanih medicinskih sestara i liječnika bit će suočen s novim slučajevima koji će testirati njihova znanja i granice.

Odnosi na bolničkom odjelu postat će još složeniji, dok će se Betty morati nositi s dramatičnim otkrićem o svojoj obitelji, dodajući još jedan sloj napetosti i emocija u njezin, već dovoljno kompleksan svijet medicine.

‘Betty i njezine dijagnoze’ priča je o svijetu bolnice iz perspektive kompetentne, odlučne i borbeno nastrojene medicinske sestre Betty. Ona govori ono što misli, i radi ono što kaže.

Iako i sama često osjeća veliki pritisak zbog nedostatka vremena za pacijente, njezin je glavni cilj pomaganje, a ne samo liječenje. Kada doktor ponekad ne stigne, ona je ta koja sama postavlja dijagnozu. Hitna služba u bolnici uvijek je mjesto gdje se isprepliću ljudske nade i najveće tegobe, a ova serija trudi se to prikazati na što realniji način.

U drugoj sezoni serije ‘Betty i njezine dijagnoze’, prof. Wehmann ulazi u središte pažnje kao novi šef bolnice, istovremeno izražavajući posebno zanimanje za Betty, što dodatno pojačava napetosti na odjelu.

Gledatelji će svjedočiti dramatičnom otkriću povezanom s novim šefom, a kada Betty sazna šokantnu istinu o njihovoj relaciji, morat će donijeti nimalo zavidne odluke. U međuvremenu, dr. Behring suočava se s emotivnim teretom prošlosti, posebno nakon što Betty sazna za tragičnu smrt njegove kćeri.

Osim izazova u njihovim osobnim životima, poput obiteljskih tenzija oko nasljedstva, na profesionalnom planu stvari također neće teći lako. Medicinski slučajevi donijet će nove izazove, uključujući pacijenta s Huntingtonovom bolešću te misteriozne simptome paralize.