NOVA SERIJA NA NOVOJ TV: Epska priča koja nas vodi kroz povijest Turske

Foto: Nova TV

‘Sto godina čuda’ epska je priča koja nas vodi kroz povijest Turske, počevši od bitke kod Sakaryje do suvremenih vremena.

Serija ističe važne događaje i likove iz turske povijesti, kao što je Mustafa Kemal Atatürk, a istovremeno donosi originalan zaplet s elementima fantastike.

U njoj se istražuju teme kao što su sudbina, krivnja, oprost, ljubav i traganje za smislom života, stvarajući duboko emotivno iskustvo za gledatelje.

Radnja kombinira povijesne elemente s fantastičnim obratom kako bi stvorila priču o Ali Tahiru, hrabrom vojniku koji se suočava s tragedijom i dobiva nevjerojatan dar – besmrtnost. Kroz svoj dugi život, Ali Tahir, koji mijenja imena, upoznaje različite ljude i prolazi kroz različite faze svoje sudbine, pomažući gledateljima da razumiju dublje pitanje što znači zaista živjeti.

‘Sto godina čuda’ ističe se, ne samo svojim zanimljivim zapletom, već i vrhunskom produkcijom. Vizualni aspekt serije dočarava različite povijesne epohe i suvremenu Tursku, uz impresivne kostime, scenografiju i specijalne efekte.

Izvrsna glumačka postava, predvođena talentiranim Birkanom Sokullom i Ebru Sahinom, donosi dubinu i emotivnu autentičnost likovima.