NOVA LICITACIJA: Država prodaje rabljena vozila, početne cijene već od 1000 kuna

NOVA LICITACIJA: Država prodaje rabljena vozila, početne cijene već od 1000 kuna
Foto: ZG express

Za subotu 26. listopada najavljena je usmena javna dražba na kojoj će se prodavati rabljena vozila, strojevi i alati.

Riječ je o vozilima, strojevima i alatima koje su rashodovale državne institucije i tvrtke u državnom vlasništvu među kojima su Ministarstvo unutarnjih poslova, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta, Ministarstva poljoprivrede, Hrvatska pošta, Hrvatska radiotelevizija, Hrvatske autoceste itd.

Dražbu provodi tvrtka TRCZ automobili, a održat će se se u Narodnom sveučilištu u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića s početkom u 9 sati.

Sva ponuđena vozila mogu se pregledati 24. i 25. listopada, od 10.00 do 14.00 sati, na lokaciji Ljudevita Posavskog 43, u skladištu tvrtke TRCZ automobili d.o.o.

“Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koje vozilo se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedino vozilo, a isto vozilo ne bude licitirano, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine”, stoji u objavi na stranici tvrtke TRCZ automobili.

Jamčevine se mogu platiti putem virmana ili u gotovini prilikom pregleda 24. i 25. listopada od 10.00 do 14.00 sati na blagajni TRCZ automobila d.o.o.

Popis ponuđenih vozila, strojeva i alataa možete pogledati na ovom linku.