DRŽAVA RASPRODAJE: Na javnoj dražbi nudi se Mercedes 230E za 1800 kuna, BMW X5 za 31.200

Foto: TRCZ

Za subotu, 5. rujna, najavljena je dražba na kojoj će se nuditi na prodaju vozila, strojevi i oprema koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva.

Osim osobnih automobila, koji je najviše, na prodaju se nude i kamioni, motocikli, kosilice, oprema za održavanje cesta, navigacijski uređaji, pa čak i kućica za naplatu cestarine na autocesti!

Početne cijene za automobile kreću se od 800 kuna (Volvo 440 1.7 proizveden 1992.) do 45.000 kuna (Chevrolet Captiva proizveden 2012.). U ponudi su, među ostalim, Mercedes 230 E iz 1997. za 1800 kuna i BMW X5 iz 2005. za 31.200.

Dražba će se održati u prostoru tvrtke TRCZ automobila d.o.o, na adresi Ljudevita Posavskog 43, 10 360 Sesvete s početkom u 09.00 sati.

Vozila se mogu se pregledati u četvrtak i petak od 10.00 do 14.00 sati, na lokaciji Mandlova ulica, Dubrava, Zagreb (nasuprot spremišta ZET tramvaja).

S obzirom na epidemiološku situciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu u tablici.

Pravo sudjelovanja na dražbi imaju sve osobe koje uplate jamčevine u iznosu od 10 posto od početne cijene za svako vozilo iz grupe prema navedim terminima, uz uvjet da s jednom uplatnicom dražbi može pristupiti samo jedna osoba, i to pod uvjetom da je uplaćena jamčevina vezana uz vozilo koje se nalazi u grupi prema navedenom rasporedu.

Organizator dražbe napominje da nošenje zaštitnih maski obavezno.

Jamčevine se mogu platiti u gotovini prilikom pregleda, u četvrtak i petak, na blagajni tvrtke TRCZ automobila d.o.o, ili putem virmana na račun ove tvrke.

Tijekom javne dražbe početne cijene se mogu podizati za minimalni iznos od 200,00 kn.

Osoba koja izlicitira određeno vozilo dužna je u roku 3 radna dana uplatiti izlicitirani iznos, u suprotnom se smatra da je odustala od kupnje, te gubi pravo na povrat jamčevine.

Vozila su neispitana, moguće neispravna ili nekompletna, prodavatelj ne jamči za ispravnost kilometraže na vozilima, a prodaja vozila se vrši po načelu viđeno-kupljeno što isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora po bilo kojoj osnovi.

Kompletan popis ponuđenih vozila, strojeva i opreme možete pronaći na stranici tvrtke TRCZ.