DRŽAVA RASPRODAJE: Na licitaciji u Sesvetama više od 160 vozila, neka izgledaju vrlo solidno!

DRŽAVA RASPRODAJE: Na licitaciji više od 160 vozila, neka izgledaju vrlo solidno!
Foto: TRCZ

Tvrtka TRCZ objavila je poziv na usmenu javnu dražbu putem koje će se u subotu, 8. veljače, rasprodati 207 pokretnina – strojeva, motocikla, automobila…

Riječ je pokretninama koje su rashodovale državne institucije i tvrtke u državnom vlasništvu. U ponudi su tako mogu naći motocikli, osobni automobili, kombiji, kamioni i jedan autobus, ali i navigacijski uređaji, kosilice, motorne pile, strojevi za posipanje cesta solju, pa čak i kućice za naplatu cestarine!

Dražbu provodi tvrtka TRCZ automobili, a održat će se 8. veljače u Narodnom sveučilištu u Sesvetama na Trgu Dragutina Domjanića s početkom u 9 sati.

Ponuđena vozila i strojevi mogu se pregledati 6. i 7. veljače od 10.00 do 14.00 sati, na lokaciji Ljudevita Posavskog 43, u skladištu tvrtke TRCZ automobili d.o.o., s tim da je moguć samo vizualni pregled. Isprobavanje nije moguće, a vozila se ne mogu čak ni otvoriti kako bi se pogledala unutrašnjost, tako da je teorijski moguće kupiti automobil koji nema neki ključni dio.

“Pravo sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 % početne cijene za svak predmet sražbe, a minimalna jamčevina iznosi 200,00 kn. Prilikom uplate potrebno je obavezno naznačiti za koji predmet dražbe se plaća jamčevina. Osoba koja uplati jamčevinu za pojedini predmet dražbe, a isti ne bude licitirana, smatra se da je odustala od kupovine i time gubi pravo na povrat uplaćene jamčevine”, stoji u objavi na stranici tvrtke TRCZ automobili.

Jamčevine se mogu platiti putem virmana ili u gotovini prilikom pregleda vozila

Popis ponuđenih pokretnina možete pogledati na ovom linku.