NEZGODA U SURVIVORU: Ivana Banfić u iscrpljujućem dvoboju ozlijedila gležanj

NEZGOVA U SURVIVORU: Ivana Banfić u iscrpljujućem dvoboju ozlijedila gležanj
Foto: Nova TV

Nakon što je plavi tim u ‘Survivoru’ pretrpio nekoliko uzastopnih poraza, Goranova pobjednička strategija pokazala se i više nego učinkovitom u novom izazovu u kojemu su kandidati po prvi puta u showu iskusili dvoboj prsa o prsa.

Po jedan natjecatelj iz svakog tima ušao je u dvoboj zavezanih očiju, dok je na rukama i nogama nosio poveze sa zvončićima. Zadatak svakog natjecatelja bio je skidanje zastavice koja se nalazila na leđima protivnika, oslanjajući se pritom samo na zvukovne podražaje koji su proizvodili zvončići. Odlučni kandidati plavog tima pokazali su da čak i bez jednog osjetila mogu izboriti dugo iščekivanu pobjedu koja im je donijela možda najvrjedniju nagradu dosad – opremu za ribolov i veliku ribu za večeru.

Osim što je izazov bio napet do samog kraja jer su kandidati smišljali načine kako da se neprimjetno došuljaju što bliže svome rivalu kako bi se dočepali zastavice na njegovim leđima, nije nedostajalo ni smijeha dok su pojedinci pokazivali kreativne načine zbunjivanja protivnika. U tom se segmentu posebno istaknuo Roko koji je u duelu sa Stevanom neprekidno skakao u svim smjerovima, što je do suza nasmijalo članove njegova tima.

No, kada su na red došle Ivana Banfić i košarkašica Milica, njihov je dvoboj prerastao u borbeno hrvanje na podu koje je ubrzo prekinuo Mario Mlinarić shvativši da je u naletu igre Ivana ozlijedila gležanj.

Nakon što je Ivana ostala ležati na podu pružena joj je liječnička pomoć, ali bolovi su je spriječili u tome da nastavi izazov. Unatoč Ivaninoj ozljedi, članovi plavog tima ostali su pribrani do samog kraja, a odlučujuću rundu odigrale su Nika i Ivona, u kojoj je Nika za plavi tim osvojila osmi bod, dok je crveni tim ostao na pet osvojenih bodova.

“Svaka vam čast, bilo je super gledati vas večeras u ovakvom izdanju. Nadam se da ćete se nastaviti boriti kao što ste i večeras. Pokazali ste da možete zajedno”, poručila je Milica čestitavši plavome timu na pobjedi u dugom i iscrpljujućem izazovu.

Hoće li se Ivanina ozljeda negativno odraziti na uspješnost njezina tima koji je napokon osvojio dugo iščekivanu nagradu ili je njihova nova strategija zaista recept za uspjeh u showu, doznat će se u idućim epizodama.