NESREĆA U BRANIMIROVOJ: Jedna osoba teško ozlijeđena u sudaru bicikla i električnog romobila

Ilustracija | Foto: ZG express

U sudaru bicikla i električnog romobila koji se jučer dogodila u Ulici kneza Branimira teško je ozlijeđen 22-godišnji biciklist.

“Jučer, 1. lipnja 2020. godine u 19.45 sati, maloljetni pješak na pomoćnom pješačkom sredstvu – električnom romobilu kretao se središnjim dijelom obilježene biciklističke staze na nogostupu sa sjeverne strane kolnika Ulice kneza Branimira u smjeru istoka. Dolaskom do stupa javne rasvjete, oko 50 m zapadnije od kolnika ulice III. Retkovec, u namjeri mimoilaženja s biciklistom iz suprotnog smjera, skrenuo je lijevo preko sjeverne polovine biciklističke trake prema dijelu nogostupa namijenjenom za kretanje pješaka. Tom je prilikom naletio na prednji dio bicikla kojim je upravljao 22-godišnjak, a kretao se biciklističkom stazom u smjeru zapada te je namjeri mimoilaženja skrenuo desno prema dijelu nogostupa namijenjenom za kretanje pješaka”, objavila je Policijska uprava zagrebačka.

U prometnoj nesreći biciklist je teško ozlijeđen, pješak na romobilu lakše. Liječnička pomoć pružena im je u KBC Zagreb.

Komentari