NAKON VEČERI PUNE PLESA I ZABAVE: Deniss i Jakov oprostili se od showa, ali ne i od plesa

Foto: Nova TV

Iza nas je još jedna spektakularna emisija ‘Plesa sa zvijezdama’ u kojoj su se plesni parovi predstavili kroz uzbudljivu temu nezaboravne godine.

Zvijezde su se tako u drugoj emisiji uživo prisjetile upečatljivih godina i oživjele ih na plesnom podiju domišljatim koreografijama. Nakon večeri prepune dobre zabave i izvrsnog plesa, jedan plesni par oprostio se od natjecanja.

Foto: Nova TV
sa

Tri plesna para koja su ostala posljednja bili su Alen i Ela, Emilija i Patrik te Deniss i Jakov. Žiri je jednoglasnom odlukom spasio Alena i Elu, a presudni glas dala je publika koja je odlučila da plesno putovanje dalje ne nastavljaju Deniss i Jakov koji su poručili da će unatoč ispadanju nastaviti s plesnim treninzima.

“Ja plešem uvijek, a sad se vraćam slikarstvu, premda iz njega nikada nisam ni otišla“, dodala je Deniss. Ona i Jakov plesali su rumbu, a njihova koreografija inspirirana je prošlom godinom koja je za Deniss bila nezaboravna jer je završila Likovnu akademiju.

“Ti si jedna lijepa i mekana plesačica od glave do pete. No da bi bila odlična plesačica moraš popraviti stopala“, rekao je Marko Ciboci, a Deniss i Jakov su za svoj ples od žirija osvojili 24 boda.

Petra i Damir u drugoj emisiji uživo plesali su cha cha cha za koji su osvojili 24 boda žirija. Petra je otkrila da nema omiljenu godinu, no omiljeni joj je datum 12. svibnja kada je rođen njezin partner i na taj je dan u Cannesu održana premijera filma u kojem glumi.

“Postavili ste si jako visoku ljestvicu, tu je bilo malo nesigurno, ali nekako mi se dopada ta tvoja interpretacija. Imaš tu plesnost i pokriješ te nedostatke“, istaknula je Larisa. Mario i Helena zavladali su plesnim podijem otplesavši slowfox. Jedna od Mariovih nezaboravnih godina je ona kad je otvorio restoran na Tajlandu, a za nastup ih je žiri nagradio s visokih 30 bodova.

“Razoružao me sam nastup i ova koreografija naprosto leti preko podija – hvala Helena, ali apsolutno Mario i zbog tebe“, poručio je Igor.

Frano i Gabriela otplesali su salsu i briljantnim vatrenim performansom osvojili 31 bod. Fano je kao svoju nezaboravnu godinu istaknuo 2018. koja mu je ostala u sjećanju po tome što je bio službeni najavljivač Hrvatske nogometne reperezentacije i vodio doček Vatrenih. U tom duhu osmislili su i svoj nastup, pa su zasjali u kostimima koji su inspirirani dresom reprezentacije.

“Meni je baš drago kad netko ovako dobro otpleše pa nam je lako davati komentare. Ovo je stvarno bio rastur, bio je stvarno dobro, razvalio si. Zabio si goool“, istaknula je Larisa.

Maja i Marko izveli su cha cha cha koreografiju koja je inspirirana godinom kada se Maji rodio sin, a od žirija su dobili 29 bodova. “Vidi se na gornjem dijelu tijela da razmišljaš gdje što ide, zato imaš mali nedostatak ekspresije. Što se tiče tvoje tehnike – svaka čast! U sredini koreografije si mu se istrgnula iz ruku i sama se vratila, bravo“, oduševljeno je komentirao Marko Ciboci. Emilija i Patrik u drugoj su emisiji plesali jive koji su posvetili njezinom legendarnom uspjehu na Eurosongu i osvojili 26 bodova žirija.

“Da je taj ples bio uz nastup, mi bi dvaput pobijedili! Na Eurosongu su nastupi sveobuhvatni, a ja mislim da je ovaj nastup sveobuhvatan. Meni je bilo predobro“, oduševljeno je poručila Larisa. Fran i Rebecca predstavili su se slowfox koreografijom koja nas je vratila u Franovu nezaboravnu godinu koju pamti po preseljenju u Pariz.

“Prvo i osnovno oboje ste bili bolesni i niste stigli trenirati. Ali ima nešto u vama, jako ste simpatični. Fran moraš izvući još emocija. Bravo što niste izgubili motivaciju od prošle emisije“, zaključila je Franka, a žiri je Franu i Rebecci dodijelio 18 bodova. Dario i Helena plesali su slowfox, a njegova najbolja godina bila je 2022. jer mu se rodila kćer kojoj je posvetio ovu koreografiju. “Hvala bogu da za standardne plesove nisu potrebni kukovi. Vidi se da si po profilu pravi standardaš. Vidim da odlično slušaš svoju partnericu i savjetujem ti da sljedeći put više vodiš ti nju“, zaključio je Marko, a žiri je Dariu i Heleni dodijelio 25 bodova.

Marco i Paula u drugoj su emisiji izveli energični paso doble kojim su se vratili u 2019. godinu koja je za Marca nezaboravna jer je tada sebe ogolio svijetu.

“Toliko je divno vidjeti nekoga tko je tako beskompromisno svoj kao što si ti. Vidi se da si emotivno bio totalno unutra od kostima do scenografije. Bilo je jako, jako puno energije u ovom nastupu, možda na momente i previše, ali ti ćeš to naučiti obuzdati“, poručila je Franka, a Marco i Paula osvojili su 31 bod žirija. Tara i Mateo plesali su tango, a svojom koreografijom za koju su osvojili visokih 30 bodova žirija prisjetili su se godine kada je započela Tarina glumačka karijera. “Bravo za ovaj tango, bio je i strastven i dinamičan, mislim da si ga iznijela do kraja sa stavom glumačkim, ali i plesačkim“, istaknula je Larisa.

Ana i Mario plesali su jive, a njihova koreografija vratila nas je u 2011. godinu kada je Ana postala svjetska prvakinja u taekwondou. “Ona zvijezda je bila fenomenalna. Svaka čast! Što se tiče kickova možda bi trebalo malo poraditi na njima“, poručio je Marko, a Ana i Marko osvojili su 22 boda žirija. Alen i Ela izveli su dinamični paso doble, a u duhu ove emisije i nezaboravne godine Alen nas je proveo kroz svoju mladost. Nezaboravna godina za njega je ona u kojoj je osnovao bend Laufer, a za ples su on i Ela nagrađeni s 26 bodova.

“Ja mislim da ti ta divljina ide dobro. Pohvalio bih one dijelove kad si solo. Sve u svemu volim gledati kako plešeš“, dodao je Igor. Daria i Ivan u drugoj emisiji uživo plesali su cha cha cha i osvojili 26 bodova žirija. “Moram reći da te volim i uživam gledati i da mogu isključiti mozak da ne percipira tehniku vjerojatno bih ti dao deset. Moraš jako paziti da su nogice ravne i da ne izletiš iz ritma. Ostavi mi ovaj prvi dojam“, poručio je Marko.