NAKON DESET GODINA: Članice grupe Feminnem ponovo zajedno, poslušajte njihov povratnički singl

Foto: Borna Hržina

Vijest koja je ovih dana zasigurno odjeknula glazbenom scenom je da se grupa Feminnem ponovo okuplja. Deset godina nakon razlaza i uspješnih solo karijera, Feminnemke Pamela, Neda i Nika objavile su na društvenim mrežama kako su ponovo zajedno.

“Zajedno” je ujedno i njihov novi singl i spot kojim će obilježiti zajednički povratak na pozornicu, a njihov prvi nastup uživo bit će na CMC festivalu u Vodicama, 11. lipnja.

“Zajedno je pjesma kojom se vraćamo jedna drugoj, ali i na scenu, i bez imalo ustručavanja možemo reći da je za nas to najisčekivanija pjesma ikada. Jako vjerujemo u naš povratak i pripremamo nove pjesme, suradnje i pregršt novih stvari. Vjerujemo da će publika osjetiti našu ljubav koju imamo prema ovom projektu koji je uvijek bio sastavni dio našeg rada i života tako da imamo osjećaj da samo nastavljamo gdje smo stale. Veselimo se budućnosti”, objasnila je Pamela.

Sve uvijek ima svoje razloge
Možda ne vidiš ih svaki put
Ali nebo čuje sve, osluškuje
Vratit’ će ti svaki trud….

Stihove nove pjesme potpisuju sve tri, a glazbu i aranžman Branimir Mihaljević s kojim su Feminnemke već usko surađivale. Pjesma “Sve što ti nisam znala dati” posljednji je njihov hit, objavljen 2011. godine za koji je Branimir napisao glazbu i aranžman, a Fayo tekst, a s tom pjesmom su iste godine nastupile i na CMC festivalu u Vodicama.

“Kada smo ušli u studio izgledalo mi je kao da je netko prije deset godina stisnuo pauzu, a ne ‘stop’ i bilo je potrebno samo pritisnuti ‘play’ da sve krene tamo gdje je zastalo. Baš kao da se ništa nije promijenilo, jedino što smo danas svi malo zreliji nego onda. Siguran sam da se ta energija osjeti kroz pjesmu i video”, objasnio je Branimir.

Odjevene u Aldukove kreacije, Pamela, Neda i Nika snimile su i atraktivan spot pod redateljskom palicom Sandre Mihaljević, a “Zajedno” nastavljaju dalje u nove glazbene podvige.