MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Policija traži ovog čovjeka i moli građana za pomoć

MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Policija traži ovog čovjeka i moli građana za pomoć
Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija moli građane da pomognu i identifikaciji osobe koja se dovodi u vezu s oštećenjem tuđe stvari u Gavellinoj ulici.

U ponedjeljak, 23. ožujka 2020. godine oko 22 sata u Zagrebu u Gavellinoj ulici, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo “oštećenje tuđe stvari” na štetu vjerskog objekta, priopćila je Policijska uprava zagrebačka.

Policija ne navodi nikakve druge detalje o kaznenom djelu, no 23. ožujka mediji su prenijeli informaciji da su na zagrebačkoj džamiji, koja se nalazi u Gavellinoj ulici, osvanuli uvredljivi grafiti.

Na fotografijama je muškarac za kojeg se, kako navodi policija “pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu”.

Nepoznati je muškarac starosti oko 30-35 godina, zdepaste tjelesne građe, visine oko 180 cm, tada je bio obučen u tamnu zimsku jaknu s kapuljačom i donji tamni dio trenirke, sivu vunenu kapu, bijele tenisice s crnim ruksakom na leđima.

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, PU zagrebačka ih poziva da o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili nam se jave na broj 192.

Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]. Informacije građani mogu dostaviti i anonimno.