MOŽETE LI GA PREPOZNATI? Policija ovog čovjeka traži zbog pucnjave u Petrovaradinskoj

Foto: PU zagrebačka

Zagrebačka policija objavila je fotografije muškarca koji se dovodi u vezu s nedavnom pucnjavom u Petrovaradinskoj ulicu, u kojoj je ranjen 44-godišnjak, te moli građane za pomoć u identifikaciji.

“U četvrtak, 19. svibnja 2022. godine oko 11.50 sati u Zagrebu, na raskrižju Petrovaradinske ulice i Ulice Prečko, nepoznati je počinitelj počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda“ na štetu 44-godišnjaka. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu”, stoji u objavi PU zagrebačke.

Foto: PU zagrebačka

Nepoznati je muškarac starosti oko 35 do 40 godina, visine 180-190 cm, jače tjelesne građe, vozio je bicikl žuto-zelene boje s košarom na upravljaču, a bio je odjeven u tamnu majicu kratkih rukava s bijelim uzorkom na prednjoj strani, tamni donji dio trenirke dok je na glavi nosio tamnu šiltericu i sunčane naočale te je bio obuven u tenisice.

“Ako građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija, pozivamo ih da o tome obavijeste njima najbližu policijsku postaju ili neka nam se jave na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese [email protected]”, poručuju iz PU zagrebačke.