Legendarni slavonski rokeri spektakularnim koncertom u Zagrebu slave 30 godina djelovanja

Foto: Marina Pešić

Prva subota u srpnju rezervirana je za legendarne slavonske rokere. 30 godina djelovanja benda, Opća opasnost proslavit će velikim open-air koncertom u zagrebačkom Hala parku u Heinzelovoj ulici.

Koncertni spektakl s početkom u 19:30 sati, dio je njihove slavljeničke turneje koja je započela krajem prošle godine u Županji. Pod ljetnim nebom Opća opasnost će zagrebačku publiku povesti na posebno putovanje uz najveće hitove iz bogate karijere, a predstavit će i novi singl “Tebe više ne volim” kojim su najavili novi album.

Halom će se oriti rock favoriti i klasici kao što su “Jednom kad noć”, “Pobjeg’o sam”, “Tvoje ime čuvam”, “Armagedon”, “Vraćam se”, “Uzalud sunce sja”, “Treba mi nešto jače od sna” i “Karta do prošlosti”.

Osim velike slavljeničke turneje, uz pomoć obožavatelja ponosno su objavili i posebno dvostruko izdanje svojih najvećih hitova “30 pjesama za 30 godina” u izdanju Croatia Recordsa.

Kompilacija je samo još jedan dokaz u nizu da je Opća opasnost svojim tekstovima, riffovima i energičnim nastupima priskrbila posebno mjesto na hrvatskoj rock sceni i u srcima brojnih fanova.

Bend je specifičan i po tome što je postao jedinstvenim zaštitnim znakom motorijada u Hrvatskoj, a tijekom 30 godina djelovanja priskrbio si je najvjerniju bazu fanova koja ih prati po čitavoj zemlji.