KUTIJA ŠIBICA: Od utorka se sve utakmice igraju u Domu sportova, kreće i ženski turnir

KUTIJA ŠIBICA: Od utorka se sve utakmice igraju u Domu sportova, kreće i ženski turnir

Nakon iznimno zanimljivog i uzbudljivog vikenda na Kutiji šibica, tijekom kojeg su gledatelji mogli svjedočiti brojnim odličnim utakmicama među kojima je bio i neslavni poraz prošlogodišnjih branitelja naslova momčadi Quattro Leones rezultatom 6:0 protiv odlične ekipe Biberon Maraska, turnir se bliži svojoj završnoj fazi.

Tako se već od utorka 17. prosinca sve utakmice turnira sele u popularnu “dvojku” Doma sportova a istog dana kreću i prve utakmice 4. Turnira žena Kutija šibica.

Utakmice se počinju igrati od 16:00 sati a na rasporedu je ukupno osam susreta. Prve na teren izlaze djevojke ŽNK Koprivnice, inače drugoligašice koje najavljuju borbu za Prvu ligu za žene, koje igraju protiv # Ekipe, a nakon njih slijedi susret prvoligaške ekipe ŽNK Lepoglava protiv Mirlović Zagore.

Treći susret je rezeviran za međunarodni okršaj jer se susreću djevojke iz kluba Konoba Tomić Brač – Beach Bar Cool Split sa slovenskom ekipom KMN Slovenske Gorice, nakon čega slijede susreti djevojaka iz NK Radnik i MNK Cvjetno Poliklinika Milojević koji su pak ove godine zastupljeni u sva tri turnira Kutije.

Među 16 ekipa prijavljenih na ženski dio Kutije šibica su i djevojke iz Stomatološkog centra Flegar što se u prvoj utakmici susreću s ekipom Sportskih novosti, ekipe MC Plus Sveta Nedjelja i Meteora produkcija čiji je susret najavljen za 20:10 sati, ŽMNK Zagreb 041 i ŽMNK Victory koje su na rasporedu u 21:00 sat dok je kao zadnja utakmica najavljen susret prvoligaške ekipe ŽNK Dinamo Zagreb i djevojaka iz Oktogona.

Srijeda i četvrtak su rezervirani za nastavak seniorskog dijela turnira i nude nekoliko potencijalno vrlo zanimljivih utakmica poput nastupa osvajača Kutije 2017. momčadi Cvjetno poliklinika Milojević, koja iza sebe ima već dvije pobjede na turniru. Oni se susreću s momčadi Centar Škudar i Transporti Živina koja pak ima već tri pobjede na turniru.

Ništa manje neće biti zanimljiv niti susret ekipa Prigorski.hr/123 Design i Restorana Dioniz CBA1 ili odlične ekipe Big Bang Cammeo Team koju dočekuje Tiskara Kerchoffest.

Četvrtak u Domu sportova također donosi utakmice seniorskog dijela turnira a obzirom da su taj dan, između ostalih, na rasporedu utakmice dobro poznatih ekipa Tupek Auto, Svadbeni salon Bagušić & Goodlife Fintess, Pizzeria Stari Zagreb – Borongaj Lugovi jasno je da posjetitelje očekuje uzbudljiv malonogometni dan. Vrhunac su svakako susreti CB Dobermana i Poliklinike Ribnjak MC Plus, te Biberona Maraske i Stolac Hercegovine.

Petak su na rasporedu utakmice veterana među kojima su opet sjajne momčadi i potencijalno izvrsni ogledi Senjak Hotela protiv ekipe Slane srdele sintaksa, jako dobre ekipe Zloćo i prijatelji protiv izrazito neugodnih Cosic Transporta iz Austrije, opasnih Slovenaca KMN Meteorplast Ljutomer protiv Stomatološkog centra Flegar te Sofre protiv ekipe Sava Sport.

Karte za sve utakmice moguće je nabaviti po cijeni od 10 kuna na blagajnama dvorana te putem online prodaje na www.kutija-sibica.hr gdje možete pronaći i točan raspored svih utakmica.