Krenuo je Journal.hr, medijsko tržište bogatije za jedan lifestyle portal

Današnje lansiranje portala Journal.hr dokaz je da na hrvatskom medijskom tržištu postoji prostor za nove, kvalitetne lifestyle medije.

journal

Bogat i raznolik sadržaj prema uzoru na svjetske modne i lifestyle medije, glavne su značajke portala. Journal.hr je online platforma koja donosi inspirativne teme i najnovije trendove iz područja mode, ljepote, putovanja, gastronomije, tehnologije i scene, a od drugih se lifestyle medija razlikuje po kvalitetnom sadržaju posebnih rubrika Journal Mama i Journal Green te online časopisa Journal Magazine.

“Journal.hr pokrenuli smo sa željom da hrvatskim čitateljima ponudimo vrhunski online sadržaj na moderan način. Zato smo u fokus stavili kvalitetu sadržaja i naglasak na sve ono što je lijepo, a istovremeno dostupno svakome. Posebnu pažnju posvetili smo temama o roditeljstvu kao važnom dijelu života svake žene i muškarca. U rubrici Green čitatelji će moći pronaći savjete i inspiraciju za zdrav i harmoničan život. Uz sve to portal će objavljivati Journal Magazin koji će čitateljima donijeti uzbudljivo iskustvo online časopisa. Vjerujem da će Journal.hr vrlo brzo postati nezaobilazna adresa za sve one koji žele više od svog dana”, objašnjava Iva Balaban, pokretačica portala.

Iva Balaban, osnivačica portala Journal.hr
Iva Balaban, osnivačica portala Journal.hr

Journal.hr stvara iskusna urednička ekipa kao i brojni vanjski suradnici iz područja mode, ljepote, dizajna, kulture, zdravlja i gastronomije, koji će čitatelje na mjesečnoj bazi inspirirati, savjetovati i s njima dijeliti svoja iskustva i afinitete.

Journal je priča za sve one koji vole život, žive ga punim plućima i od njega uzimaju najbolje od ponuđenog, stoga i sadrži teme o svemu što život čini ljepšim, poput interijera i dizajna, kulture, putovanja i tehnologije.

Journal.hr zasigurno predstavlja osvježenje i zdravu konkurenciju na domaćem internetskom medijskom tržištu, na kojemu je svaki pravi medij dobrodošao.