KRENULE PLESNE PROBE: Otkrivamo 13 parova nove sezone “Plesa sa zvijezdama” [VIDEO]

Foto: Nova TV

Pripreme za najgledaniji zabavni show su u tijeku, plesne probe su krenule, a sada nam je najnoviji promo spot otkrio i kako je produkcija ”Plesa sa zvijezdama” ove sezone spojila zvijezde i mentore.

Glumica Petra Kurtela prepustit će se mentoru, plesnom koreografu i plesaču Damiru Horvatinčiću. Na plesnom podiju hit showa Nove TV pratit ćemo i plesni razvoj sportašice Ane Zaninović, a u tome će joj od pomoći biti plesni partner, uspješni plesač i višestruki državni prvak u kombinaciji standardnih i latinskoameričkih plesova, Mario Ožbolt.

Foto: Nova TV

Glumac Alen Liverić svoj plesni talent brusit će uz mentoricu, poznatu plesačicu Elu Romanovu.

Prvi puta u Plesu sa zvijezdama natjecat će se i jedan političar, a gradonačelnika Svete Nedelje Daria Zurovca u plesnoj pustolovini podržavat će iskusna plesačica, te prošlogodišnja finalistica Helena Janjušević.

Profesionalni plesač Ivan Jarnec postaje mentor poznatoj glumici Dariji Lorenzi Flatz. Dva nova imena na zvjezdano-plesnom nebu su umjetnica i poznata influencerica Deniss Grgić i višestruki prvak Hrvatske u sportskom plesu, Jakov Bjelac koji će biti njen mentor kroz sezonu popularnog showa. Novo plesačko ime ovog hit zabavnog formata je i Patrik Seretin koji iza sebe ima osvojeno čak 21 državno prvenstvo, a s njim ćemo u paru vidjeti poznatu pjevačicu Emiliju Kokić.

Sportaš, influencer i model Fran Lauš plesat će na najglamuroznijem plesnom podiju uz mentoricu Rebeccu Krajnović, dok će poznatog voditelja Franu Ridjana kroz sve plesne izazove voditi vrhunska profesionalna plesačica Gabriela Pilić. U dvorani već sada vrijedno rade i influencer Marco Cuccurin i višestruka državna prvakinja i prošlogodišnja finalistica, Paula Tonković.

Maju Drobnjaković vidjet ćemo pak u društvu mentora, plesača Marka Mrkića koji će se potruditi da upravo njih dvoje svojom plesnom čarolijom osvoje žiri i publiku. Kako će se poznati chef Mario Mandarić snaći u plesnom tandemu s plesačicom i mentoricom Helenom Naletilić, također ćemo saznati uskoro. Glumici Tari Thaller dodijeljen je Mateo Cvenić, pobjednik brojnih hrvatskih i međunarodnih turnira te plesač kojeg smo pratili i u dosadašnjim sezonama popularnog showa Nove TV. Trinaest parova uskoro će se naći pred žirijem kojeg i ove sezone čine Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka i Marko Ciboci.

Na plesni podij stiže 13 novih parova hit showa ”Plesa sa zvijezdama”. Ovog proljeća svi ćemo plesati…Ne propustite novu sezonu hit showa uskoro na Novoj TV!