Kreće nova sezona popularne zabavno-glazbene emisije “Zvijezde pjevaju“

Jelena Perčin i Bojan Jambrošić | Foto: HRT

Hrvatska radiotelevizija (HRT) u subotu, 25. ožujka na Prvom programu (HRT-HTV1) u terminu od 20:15 sati prikazuje novu 12. sezonu najzabavnijeg glazbenog showa “Zvijezde pjevaju”.

Zabavno-glazbena emisija “Zvijezde pjevaju” predstavljaju ali i stvaraju zvijezde, trendove i dobre vibracije. Junake naših emisija vidite svagdje oko sebe, zabavljaju vas i izvan HRT-ovih subota, a tako će biti i ovoga proljeća. Još atraktivniji, zabavniji i veseliji čekamo vas na malim ekranima, ali i još manjim, internetskim ekranima.

I ove godine imamo sjajne natjecateljske pjevačke parove a oni su:
– glumica Lucija Šerbedžija i Ivanka Mazurkijević
– chef Ivan Pažanin i ZSA ZSA
– glumica Jelena Perčin i Bojan Jambrošić
– modni dizajner Boris Banović i Ivana Kindl
– spisateljica i kolumnistica Andrea Andrassy i Ivan Penezić
– voditelj i komičar Davor Jurkotić i Gina Damjanović
– voditeljica i podcasterica Ana Radišić i Alen Đuras
– glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić.

Premijerno nam se kao mentori predstavljaju Ivanka, Zsa Zsa, Ivan i Vjeko, ali ne sumnjamo da će i oni biti izvrsni poput svojih, već iskusnijih kolega. U novoj sezoni od sedam epizoda i ovaj put HTV donosi osvježenja: u dvije epizode o konačnom poretku odlučivat će dodatni dueli, a u finalnoj emisiji doznat ćemo koje su pjesme zvijezdama obilježile život.

Žanrovi su ostali isti – samo se novi val vratio umjesto mjuzikla, te ponovno slušamo pjesme odjevene u pop, funk, rock, dance, šansonu, hip hop i baladu.

Ocjene i komentare i ove će sezone davati omiljeni ocjenjivački trio: Danijela Martinović, Mario Lipovšek Battifiaca i Marko Tolja.

“I ove sezone obećajemo puno dobrih pjesama, kvalitetnih izvedbi, veselja, smijeha, zabave za cijelu obitelj – u udarnom terminu subotom na HTV1. Scenarij potpisuje Alen Đurica, režiju Tihomir Žarn, urednica projekta je Uršula Tolj, a omiljena TV lica Barbara Kolar i Duško Čurlić vodit će nas i kroz ovu sezonu omiljenog glazbenog showa ‘Zvijezde pjevaju'”, poručuju iz HRT-a.

Dvanaesta sezona omiljenog pjevačkog showa emitira se uživo, a moći ćete je pratiti i na HRT-ovom YouTube kanalu, na platformi HRTi, kao i na našim društvenim mrežama i webu HRT-a.

Prvu epizodu zabavno-glazbene emisije “Zvijezde pjevaju” pogledajte u subotu 25. ožujka u 20.15 sati na Prvom programu (HRT- HTV1).