KRAJ SEZONE NA ŠALATI: Ako volite klizanje, iskoristite predstojeći vikend!

Klizanje - Klizalište Šalata
Foto: Press

Još jedna uspješna sezona klizanja na najpopularnijem gradskom klizalištu Šalata završava u nedjelju 12. ožujka kada građani imaju priliku klizati zadnji dan nakon čega slijedi stanka do početka nove sezone u studenom.

Tokom zimske sezone klizalište je kroz razne programe posjetilo oko 25.000 klizača. Najbrojniji posjetioci svakako su mlađi školarci ali i studenti a glavni razlog tomu je program Video Disco klizalište koje vodi ekipa mladih DJ-a zaduženih za glazbenu kulisu i puštanje popularnih glazbenih spotova na video zidu.

Veliki interes posjetitelja izazvao je i već tradicionalni 27. Maskenbal na ledu koji je okupio nekoliko stotina malih klizača u pratnji roditelja, baka i djedova. Maštovite maske mališana i njihovih pratnji ocijenjivao je žiri te su podjeljene i brojne nagrade.

Posjetitelji su ove zime mogli uživati u brojnim događanjima poput tematskih glazbenih večeri i nagradnih igara, maskenbala osoba treće životne dobi i klizanja uz zvuke 80-tih u suradnji s Facebook grupom Osamdesete u Zagrebu.

Kako je proljeće sve bliže zimske sportove će već u travnju zamijeniti treninzi sportaša i malonogometni turniri.

Jednako tako u planu je i odražavanje nekoliko koncerata tijekom proljetne i ljetne sezone čime će Šalata ponovno potvrditi da je riječ o kultnom mjestu za odražvanje koncerata i festivala na otvorenom.