KONCERTOM TBF-a OTVORENA FOODBALLERKA: Mjesto dobre hrane, zabave i nogometa

Foodballerka
Foto: Goran Kovačević

Sinoć je Koncertom TBF-a na Strossmayerovom trgu otvorena FoodballerkA, festival loših frizura, dobre klope i još bolje mjuze, koji će trajati do 15. srpnja.

TGB je odlična uvertira u raskošan glazbeni program Foodballerke – posjetitelje očekuje još osam koncerata: Psihomodo Pop, Soul Stash, One Dread, B and the Bops, Kuzma&Shaka Zulu, Bolesna braća, Gustafa i legendarnih Songkillersa. Na plesne vragolije pozivaju i sjajni DJ’i, kao npr. Phat Phillie, Tom Polo, William Collins, Didi i Slavin Balin.

Strossmayerov trg već je postao sinonim i za odličnu street food ponudu pa će svoje festivalske specijalitete ponuditi mnogi vrsni zagrebački ugostitelji. Pripremljen je i poseban dječji kutak gdje će maleni uživati u kreativnim radionicama, “napuhancima” i bungee jumpingu, a o njima će brinuti edukatori agencije Zagi Eventi. Pjesnik Matko piše pjesme na pisaćoj mašini, a Nogometne ikone pozivaju na nogometni kviz i večer poezije. Terrible Creations osmislit će ludo zabavne igre, prijave primaju na svom FB-u. Tu je Freeze Corner by gol.hr i odmorite se na Buddy Benchu Radija 101.

Foodballerka
Foto: Goran Kovačević

Po prvi put na ovakvom Festivalu majke će na posebnom mjestu unutar dječje zone moći nahraniti i presvući svoje bebe, a HIPP je pripremio i prodaju dječje hrane po promotivnim cijenama. Organizator je osigurao i veliki ekran za gledanje utakmica hrvatske reprezentacije, no navijanje je uvijek dobrodošlo i u Grill Zoni, gdje će se budno pratiti sve utakmice Svjetskog prvenstva.

Uz navijanje i zabavu posteitelji će moći uživati u velikom izboru jela i pića. Radno vrijeme Foodballerke je od ponedjeljka do četvrtka od 12 do 23 h, petkom od 12 do 01, subotom od 11 do 01 i nedjeljom od 11 do 23 h. Ulaz je besplatan.