Koncert za pomoć napuštenim i zlostavljanim životinjama

Udruga Kanellos iz Zagreba i Udruga Rea iz Samobora organiziraju 2. srpnja 2013. u Centru za kulturu Trešnjavka humanitarni koncert u svrhu prikupljanja donacija za napuštene i zlostavljanje životinje. Ovom prigodom prikupljat će se financijska sredstva, hrana, dekice, vodilice, ogrlice i ampule protiv buha i krpelja.

Chocholate-Disaster

Osim prikupljanja donacija, cilj ovog humanitarnog događanja je također i promicanje i zastupanja prava životinja, zaštita životinja, briga i skrb za napuštene, bolesne i zlostavljanje životinje te razvijanje svijesti i odgvornosti ljudi prema životinjama.

Službeni program započinje u 18:00h gdje vas očekuje mala škola kuhanja – izrada psećih kolačića, besplatni savjeti našeg veterinara Branimira, prigodna prodaja te mnoge druge aktivnosti.

Glazbeni program otvara grupa Blue Point, Dudo Jakuš i Igor iz Yellow submarine na gitari i bubnjevima, Jurica Hotko iz Greenhouse Blues Banda na klavijaturama i Laci na bas gitari izvode vrhunski soul/jazz/blues/fusion, a inspiracija su im Rabben Ford, Georgie Fame, Ray Charles, Van Morisson, James Brown..

Nakon Blue Pointa, slijedi prava poslastica – Chocholate Disaster, jazz kvartet kojeg čine Anna Doblhofer (AUT) na klaviru, Leonore Hollauf (AUT) na kontrabasu, Anna Keller (GER) na alt saksofonu i Lada Obradović (CRO) na bubnju. Chocholate Disaster je slatko-gorka konstelacija, na koju su utjecale tradicionalne veličine kao što su Bill Evans, Paul Chambers, Cannonball Adderley i Max Roach. Težište ipak stavljaju na izvedbu modernih aranžmana jazz standarda glazbenih velikana u vlastitoj obradi te groovy kompozicija legendardnog Eddie Harrisa.

Trebate se samo nasloniti i uživati!

Sav prihod od prodanih ulaznica i donacije idu Udrugama Kanellos i Rea za pomoć u zbrinjavanju napuštenih i zlostavljanih životinja.

Cijena ulaznice 30 kn.