KNAP: Počinju upisi u novu sezonu kreativnih radionica Centra kulture na Peščenici

KNAP: Počinju upisi u novu sezonu kreativnih radionica Centra kulture na Peščenici
Foto: Press

Nakon duge ljetne stanke Centar KNAP u ponedjeljak, 2. rujna, počinje s upisima i prijavama za novu sezonu 2019/2020. Bogat program našeg likovnog, glazbenog, dramskog i plesnog studija odlična je prilika za sve željne novih avantura i kreativnog razvoja.

Također, i ovu smo sezonu začinili s nekoliko novih zanimljivih iznenađenja! Upisi traju od 2. do 15. rujna , a s programom počinjemo 23. rujna.

Plesni studio Centra Knap kreće rasplesano dalje s programima za male i velike plesače, koji će moći izabrati između Ritmike i baleta, Studija za ples i pokret, Hip-hop-a i jazz mixa te Break dance-a. Za odrasle koji se žele okušati u novim plesnim i rekreativnim tehnikama, pripremili smo radionice: Klasični balet , Body creation dance, Salsa Lady i Body and Mind (radionica za početnike i napredne vježbače).

Ne brinite, nismo zaboravili na najmlađe! Svoje prve plesne najmlađi polaznici mogu usvojiti kroz kreativnu plesnu igru na radionici Minići ili na engleskoj igraonici Dreamland, na kojoj uz spoj plesa, glazbe i igre maleni (3+) mogu naučiti svoje prve engleske riječi.

Nadalje, Likovni studio i ove godine širom otvara svoja vrata svim ljubiteljima raznih likovnih tehnika, poput crtanja i slikanja, kiparstva, keramike i Etno tradicijskog veza. Za školarce i one malo mlađe tu je zabavna, šarena i vesela likovna radionica.

Oni koji se na kazališnoj sceni osjećaju kao kod kuće ili pak žele ovladati glumačkim tehnikama, svoju priliku pronaći će u ponudi dramskog studija. Niz radionica namijenjen je predškolcima, školarcima, srednjoškolcima, studentima i odraslima. Također, nastavljamo s dramskim radionicama na engleskom i talijanskom jeziku za školarce.

Za ljubitelje glazbe imamo novosti. Osim nove koncertne sezone, pripremili smo odličnu radionicu gitare za početnike i nastavljače, ali i nove dječje radionice; Glazbaonica za najmlađe te radionicu pjevanja za djecu i mlade – Glazba je kul. Za sve odrasle koji žele istražiti svoj glas ili se izraziti pjesmom tu je Alkemija glasa i naš novi Studio pjevanja.

To nije sve, naime, svijet robotike i programiranja dolazi u Centar Knap. Školarci koje zanima kreiranje programa i spajanje računala s fizičkim svijetom imaju priliku usvojiti nova znanja na radionici Crobotika. Dok će se neki zabavljati programiranjem, drugi mališani mogu naučiti svoje prve latinoameričke ritmove na novoj radionici Salsa Kids. Također, ponovno ćemo krenuti s radionicom Kako učiti, kako bi učenici viših razreda osnovne škole naučili bolje i jednostavnije savladati školsko gradivo.

U ovoj sezoni, kao i uvijek, nastavljamo i s našim besplatnim programima. Program Kreativna familija, niz putopisnih i ekoloških predavanja, zatim koncerata, izložba i zabave očekuje vas i u ovoj sezoni. Centar Knap prostor kreativnog izražavanja i stvaranja, stoga stručni voditelji naših radionica, bogati program i mogućnosti osmišljeni su kako bi svatko pronašao svoje mjesto i izrazio svoje mogućnosti. Pridružite nam se u novoj sezoni, čekamo vas!

Sve informacije o radionicama ili programima mogu se saznati na www.knap.hr, tel: 01 23 03 122, e-mail [email protected] ili u Centru KNAP (Ivanićgradska 41a), svakim radnim danom od 9 do 19h.