Centar Knap i ove godine priređuje tradicionalni veseli Fašnik! Bit će finih krafni, jedna sjajna predstava…

Centar Knap i ove godine priređuje tradicionalni veseli Fašnik! Bit će finih krafni, jedna sjajna predstava...

U utorak, 25. veljače Centar Knap, u suradnji s Knjižnicom Silvija Strahimira Kranjčevića, priređuje tradicionalni veseli Fašnik.

Ove godine zanimljive maske i razni likovi okupljat će se u 18 sati ispred knjižnice S. S. Kranječević (Zapoljska 1) te krenuti u šarenoj i zabavnoj fašničkoj povorci prema Centru KNAP (Ivanićgradska 41a) gdje sve maskirane čekaju slatke krafne iz Klarine pekarnice.

Osim prefinih krafni, za sve maškare organizatori su pripremili i jednu pravu kazališnu poslasticu. Naime, u 18.30 sati počinje besplatna predstava “Lovci na snove”. Predstavu je režirala Morana Dolenc, a snovolovci su Bruno Kontrec i Neven Matoš u produkciji LOFT-a, Lutkarske organizacije koju fakat trebamo!

O kakvoj je predstavi riječ? U njenom predgovoru stoji: “Za sve dobro i loše, za sve lijepo i manje lijepo oni su nam tu! Lovci na snove, čuvari mašte i živih snivajućih slika svakog malog djeteta u dobi od 3 do 93 godine. Lovci skupljaju, čiste, štite i zajedno s nama istražuju sva četiri kuta okrugle površine Sna!“

“Pridružite nam se na najboljem fašniku u gradu, zamaskirajte se i podignite vaše besplatne ulaznice u Centru Knap i Knjižnici S. S. Kranjčević svakim radnim danom od 9 do 20 sati”, poručuju iz Centra Knap.