Kazalište Mala scena pokreće zanimljiv projekt – “Kazalište za poslije”

U zagrebačkom Kazalištu Mala scena za desetak dana počinje program “Kazalište za poslije”, kojim će se omogućiti posjetiteljima da kupe kazališne ulaznice za svoje siromašne sugrađane.

kazaliste_mala_scena

Popularna svjetska akcija, kojom se za siromašne na pojedinim mjestima unaprijed može kupiti kruh, obrok ili kava, od 1. listopada oživjet će u Kazalištu Mala scena, koje će kroz program “Kazalište za poslije” omogućiti posjetiteljima da kupe kazališne ulaznice ‘za poslije’, te ih proslijediti onima koji si to ne mogu priuštiti.

Posjetitelji tog kazališta ubuduće će uz vlastite, za svaku od subotnjih izvedbi predstava za djecu i mlade, moći kupiti neograničen broj ulaznica ‘za poslije’ te ih na taj način i donirati.

Broj dostupnih ulaznica bit će oglašen na društvenim mrežama i u samom kazalištu, kako bi oni kojima su namijenjene, znali da su im na raspolaganju, izvijestili su iz Male scene.

Svjetski humanitarni pokret ‘za poslije’ dio je nastojanja da se dobra i usluge potrebitima distribuiraju bez da ih se uvodi u sustav raznih oblika socijalne ili drugih oblika pomoći, te da se tako sačuva njihovo dostojanstvo.

Ulaznice ‘za poslije’ se od 1. listopada mogu nabaviti na mrežnim stranicama kazališta Mala scena, a u prosincu će se, uz njih, moći darivati i poklon paketi iznenađenja.