Ivica Pepelko objavio novi spot za pjesmu “Oprosti mi ti gitaro” [VIDEO]

Foto: Croatia Records

Ivica Pepelko, jedan od najpoznatijih pjevača i skladatelja sjeverozapadne Hrvatske, snimio je spot za pjesmu “Oprosti mi ti gitaro”.

Glazbu i tekst Pepelko je kao i za većinu svojih pjesama napisao sam, a aranžman potpisuje Mario Plantak. Ovoga puta radi se o zabavnoj melodiji koja se nalazi na njegovom albumu “35 let s popevkom za Zagorje”.

Ova emotivna priča iz života jednog prevarenog muškarca govori o nesretnoj i nikad prežaljenoj ljubavi. Pepelko nam pjeva: “Srce moje plakalo je, nisi više moja ljubav”… upozoravajući nas da se u tuđu ljubav ni pod koju cijenu ne smije dirati, jer to svima donosi nemir i nesreću.

Video spot za singl napravljen je u Zagrebu, a snimatelj i montažer bio je Boris Zeljak. Težište gotovo svih kadrova u spotu je na Ivici Pepelku s gitaristom u pozadini. Dvojac nam vrlo uvjerljivo prenosi tužnu atmosferu cijele pjesme, dok s nekoliko modulacija pjesma dobiva na većoj dramatičnosti. Pepelkova vjerna publika već dugo čeka novi spot ovog zagorskog velemajstora dobre popevke i šlagera.

Ivica Pepelko uz najnoviji album “Svatko ima tri života” i uz spot za pjesmu “Oprosti mi ti gitaro” istovremeno najavljuje veliki koncertni spektakl koji će se održati 2. travnja 2023. godine u KD Vatroslav Lisinski. Popularni će Pepelko ovim koncertom proslaviti 55 godina svog umjetničkog rada i bogate glazbene karijere dokazujući da u sebi zaista ima energije i snage za barem još tri života.

⬇ POGLEDAJTE SPOT ⬇