Ivanka Boljkovac će u “5.com s Danielom” otpjevati: “Serbus, Zagreb moj”, “Dobro mi došel prijatel”, “Ne vrijedi plakati”…

Foto: Renato Branđolica / HRT

Jedna od naših najvećih opernih umjetnica, nacionalna prvakinja Opere, Ivanka Boljkovac i nagrađivani redatelj i snimatelj, Radislav Jovanov Gonzo gosti su ovotjedne emisije “5.com s Danielom”.

“Naša Ivanka Boljkovac” je monografija koja je objavljena prošle godine, a u emisiji će Ivanka pokazati zašto je doživljavamo kao – našu. Ispričat će što je to pjevanje s kamatama, zašto je luster nelojalna konkurencija te kakve veze imaju punđa i violina, Vaga i Arsen Dedić. Saznat ćemo kad je bila operna spasilačka služba.

Foto: Renato Branđolica / HRT

Gonzo, kojeg ni supruga ne zove Radislav, govorit će o svojem prvom dugometražnom igranom filmu „Punim plućima“ koji trenutno igra u kinima. Nije siguran je li snimio 450 ili možda i više spotova, a ni Porinima ne zna broja. Ali zato zna da je na jednom snimanju morskog psa zamijenila hobotnica, a na drugom nisu dobili kaznu već samo dijagnozu.

Ivanka Boljkovac uz kućni bend Ante Gele pjevat će: Dobro mi došel prijatel, Ne vrijedi plakati i Serbus, Zagreb moj.

Emisija “5.com s Danielom” na rasporedu je u petak 10. ožujka u 20.45h na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).