U petak kod Daniele umjesto Zsa Zse i Ivana Pažanina gostovat će Hari Rončević i Filip Juričić

Foto: Renato Branđolica / HRT

Došlo je do promjene u rasporedu emitiranja popularnog showa “5.com s Danielom”, priopćio je HRT.

HRT je odlučio da će ovoga petka 31. ožujka, umjesto Zsa Zse i Ivana Pažanina, kod Daniele gostovati Hari Rončević i Filip Juričić, budući da je u subotu prva eliminacijska emisija “Zvijezde pjevaju” u kojoj su jedan od parova Zsa Zsa i Ivan Pažanin.

Foto: Renato Branđolica / HRT

U emisiji će nagrađivani kantautor Hari Rončević ispričati što priprema za veliki koncert ”Još ovaj put” kojim će u Lisinskom, 13. svibnja proslaviti trideset godina uspješne karijere. Nakon četrnaest zagrebačkih godina vratio se jugu svom i zadnjim albumom “Idem jugu svom”. Saznat ćemo kako je postao buntovnik s razlogom, gdje su se događali važni ”transferi” pjesama i kakvu je koreografiju imao na svojem prvom festivalskom nastupu.

Foto: Renato Branđolica / HRT

Popularni glumac Filip Juričić govorit će o svojoj ulozi Ferate u predstavi Velo misto kazališta Komedija. Saznat ćemo kako se nosio sa televizijskom slavom u svojim počecima, voli li pjevati i što drugi misle o tome. Govorit će i o svojem autorskom projektu ”Kako misliš mene nema”, što su mu rekli uoči premijere i po čemu pamti jedno gostovanje u BiH.

S kućnim bendom Ante Gele Hari će izvesti poznate pjesme: “Još ne znam kud s tobom”, “Moj lipi anđele” i “Kad bi se moga rodit”.