Ina i Hrvatski rukometni savez potpisali novi sponzorski ugovor

Foto: Jozo Cabraja / kolektiff

Rukometni dani u Poreču na završnim pripremama hrvatske muške rukometne reprezentacije, uljepšani su današnjim potpisivanjem sponzorskog ugovora između Ine i Hrvatskog rukometnog saveza.

Prigodna svečanost održana je u dvorani hotela Diamant u Poreču, a uz delegaciju Ine, Hrvatskog rukometnog saveza i medija, prisustvovala joj je i kompletna muška seniorska rukometna reprezentacija na čelu sa stručnim stožerom.

U ime Ine prisutnima se najprije obratio član Uprave Miroslav Skalicki, a Hrvatskog rukometnog saveza predsjednik Tomislav Grahovac. Simboličnim potpisivanjem dresa, označen je početak ili bolje rečeno nastavak jedne iznimno uspješne suradnje.

Novi ugovor potpisan je na tri godine. A to znači da će on obuhvatiti nekoliko velikih natjecanja koja slijede, poput Svjetskog prvenstva 2023. godine, Europskog prvenstva 2024., te iste godine i Olimpijske igre.

Nakon potpisivanja dresa novinari su imali priliku vidjeti međusobno izvođenje sedmeraca člana Uprave Ine Miroslava Skalicog i predsjednika HRS-a Tomislava Grahovca, ali i kako to izgleda kad je na vratima pravi rukometni vratar poput mladog Dominika Kuzmanovića.

Potpisivanje ugovora završilo je zajedničkim fotografiranjem prisutnih s muškom reprezentacijom, odnosno razgovorom s medijima.