Hauser spektakularnim koncertom započeo prvu samostalnu svjetsku turneju

Foto: Promo

U magičnom ambijentu crnogorskog grada Bara, Hauser, virtuos na violončelu, započeo je svoju prvu samostalnu svjetsku turneju. Večer prepuna emocija bila je prilika da stvori nezaboravno glazbeno iskustvo koje će dugo ostati urezano u sjećanjima svih prisutnih.

Na platou ispred Sportske dvorane Topolica širio se spoj klasične elegancije i moderne strasti, kojim je međunarodno poznati violončelist još jednom pokazao svoj neizmjeran talent.

Veličanstveni nastup pratilo je više od 30 tisuća ljudi koji su uživali u Hauserovim virtuosnim izvedbama, čije su se note stapale sa šumom morskih valova.

Jedinstvena sposobnost komuniciranja kontrastnih stilova i emocionalnih tema te spajanje esencija ljubavi, strasti, senzualnosti, romantike i rokerskog plesnog stila u umjetnost, još jednom se pokazalo kao prava magija koju glazbeni velikan prenosi na publiku.

Na atraktivnoj pozornici postavljenoj u blizini obale Jadranskog mora, prije HauserA, nastupio je regionalni glazbenik, Sergej Četković, koji je otpjevao svoje najveće hitove i bio odlična uvertira u večer punu emocija.

Hauser je svoj prvi nastup u crnogorskom gradu Bar započeo mirnijim i emotivnim izvođenjem kultnih pjesama “Hallelujah” i “Caruso”, a drugi dio spektakularnog koncerta obilježili su energični ritmovi suvremenih latino pjesama kao što su “Livin La Vida Loca” i “Let’s Get Loud”.

Gromoglasni aplauz i neopisiva energija doprinijeli su jedinstvenoj atmosferi koja je bila upotpunjena specijalnim scenskim efektima.

O popularnosti i veličini međunarodne zvijezde svjedoči i činjenica da je u Baru nastala gužva, kao i da je svaki glazbenikov korak bio popraćen hordom obožavatelja koji su ga pratili u stopu.

Veliki glazbeni događaj zbog kojeg se posebno regulirao promet u gradu, pokazuje značaj kojim Hauser doprinosi pop kulturi današnjice. Nastup HauserA u Baru nije bio samo koncert, već pravo umjetničko putovanje koje je spojilo klasičnu i suvremenu glazbu u nezaboravnom okruženju crnogorskog priobalja.

Ovaj nastup je dokazao kako glazba ne poznaje granice i potvrdio da je Hauser jedinstven umjetnik koji može dotaknuti srca i duše publike. Više informacija o budućim nastupima i turneji HauserA nalazi se na službenoj web stranici.