GRAD ZAGREB nudi potpore za očuvanje tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti

Markov sajam - stari obrti
Foto: Zagreb.hr

Grad Zagreb raspisao je Javni natječaj za dodjelu potpora za očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.

Riječ je o bespovratnim sredstvima za poticanje razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva u Gradu Zagrebu te očuvanje i razvoj tradicijskih, deficitarnih i proizvodnih obrtničkih djelatnosti.

Prijave se podnose u roku 60 dana od dana, a korisnici ovih potpora mogu biti obrti, djelatnosti slobodnih zanimanja te mikro, mala i srednja trgovačka društva u vlasništvu fizičkih osoba upisanih u evidenciju o pravnim osobama i radnicima koji obavljaju vezane obrte.

Korisnici potpora moraju imati sjedište na području grada Zagreba i obavljati tradicijsku, deficitarnu ili proizvodnu obrtničku djelatnost. Popis djelatnosti naveden je u tekstu Javnog natječaja koji možete pogledati na ovom linku.

Uvjet je da poslovni subjekt ima zaposlenog vlasnika ili najmanje jednog zaposlenog radnika u punom radnom vremenu najmanje 3 mjeseca prije raspisivanja natječaja. Radi li se o novoosnovanom obrtu, on mora imati upisan datum početka obavljanja obrta i dokaz o zaposlenoj osobi u punom radnom vremenu.

Komentari