Goran Vručinić, vlasnik zagrebačkog restorana Fidel Gastro, uključen u globalnu kampanju kompanije Metro

Goran Vručinić, vlasnik zagrebačkog restoran Fidel Gastro
Foto: Press

U 22 zemlje u kojima posluje tvrtka Metro pokrenula je kampanju “Mi ne radimo za Metro. Mi radimo za milijune neovisnih poduzetnika diljem svijeta.” kojom podržava male i srednje poduzetnike u ostvarenju njihovih poslovnih ciljeva te rješavanju njihovih svakodnevnih izazova.

Goran Vručinić, vlasnik zagrebačkog restorana Fidel Gastro, dio je Metroove nove globalne kampanje. Njegov cilj je goste Fidel Gastra upoznavati s novim okusima, a Metro će ga podržati u ostvarenju tog cilja nabavom mesa, ribe te voća i povrća koji će Fidel Gastro izdvojiti iz konkurencije.

“Prvenstvena ideja je bila napraviti nešto jedinstveno i interesantno, drugačije od ostalih restorana u Zagrebu jer je moj cilj dovesti nove okuse u Zagreb i Hrvatsku. Postoji toliko puno okusa! Mislim da je važno ljude upoznati s njima, pokazati im nove okuse i prehrambene navike kako možemo uživati u multikulturnom svijetu. Uz to, zanima me zdrava, organska hrana i zato mi je drago da Metro sve više pažnje posvećuje tom segmentu“, izjavio je Goran Vručinić.

S ciljem da poduzetnicima diljem svijeta pokaže kako je njihov uspjeh Metroov posao, uz Gorana Vručinića Metro će pomoći poduzetnicima iz više od 20 zemalja da ostvare ciljeve kao što su otvaranje novih restorana, uspostavljanje novih kulinarskih koncepata i ponuda kvalitetnih proizvoda njihovoj lokalnoj zajednici.

”U skladu sa svrhom Metroa da bude partner neovisnih poduzetnika, uvijek se nastojimo prilagoditi potrebama naših kupaca i ponuditi im održiva rješenja. Stavljanjem neovisnih poduzetnika i njihovih ciljeva u fokus naših aktivnosti na globalnoj razini želimo pokazati da nam je uspjeh svakog našeg kupca bitan i da je naš temeljni posao njihov poslovni uspjeh”, izjavio je Vladimir Gnjidić, član Uprave i izvršni komercijalni direktor tvrtke Metro Cash & Carry Hrvatska.

Metro u Hrvatskoj surađuje s više od 160.000 profesionalnih kupaca – vlasnika restorana, hotela, malih trgovina i ureda. Razvoj njihovog poslovanja Metro podržava inovativnim proizvodima, kao što su mise en place proizvodi, te razvojem novih usluga poput eatbu.hr, besplatnog i jednostavnog alata za izradu i hosting web stranica namijenjen ugostiteljima te besplatni alat za zaprimanje i vođenje online rezervacija, koji je moguće integrirati i u postojeće web stranice.