METRO na ZeGeVege festivalu predstavio vegansku kobasicu Beyond Sausage

METRO na ZeGeVege festivalu predstavio vegansku kobasicu Beyond Sausage
Foto: Press

METRO Cash & Carry Hrvatska je na 12. ZeGeVege festivalu predstavio novost u svojoj ponudi – Beyond Sausage, vegansku kobasicu na bazi biljnih proteina.

METRO je jedini hrvatski trgovački lanac koji u svojoj ponudi ima proizvode tvrtke Beyond Meat koja je specijalizirana za proizvodnju namirnica na biljnoj bazi.

Beyond Burger
Beyond Burger | Foto: Press

Uz svjetski poznati Beyond Burger, profesionalni kupci odsada u svim METRO veleprodajnim centrima u Hrvatskoj mogu potražiti i Beyond Sausage kobasicu kako bi svojim gostima ponudili održiviji, veganski meni.

Posjetitelji METRO-ovog štanda na 12. ZeGeVege festivalu imali su priliku isprobati veganske Beyond Meat specijalitete u pecivima pekarnice Kroštula, koje je pripremao zagrebački restoran Good Food.

“METRO Hrvatska sa zadovoljstvom predstavlja Beyond Sausage ugostiteljima i chefovima. Ovo je još jedan korak ka proširenju naše ponude inovativnim i održivim proizvodima koji će obogatiti menije naših profesionalnih kupaca. METRO posjeduje snažnu viziju i čvrsto uvjerenje u dobrobiti održive i raznolike ponude, pa je stoga naša misija ispuniti visoka očekivanja naših kupaca i partnera”, izjavio je Vlatko Zovko, direktor nabave i ponude za svježu prehranu tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska.

ZeGeVege festival
Foto: Press