Glumica objavila fotografiju bez šminke i otvoreno progovorila o zanimljivoj temi

Foto: Instagram

Glumica Katarina Baban na Instagramu je objavila fotografiju bez šminke popraćenu komentarom o razlici između stvarnog života i života na društvenim mrežama.

“REALITY vs INSTAGRAM. Koža nije ispeglana fotka provučena kroz filtere. Nikako. Pa ni ona najsavršenija koža. Koža ima teksturu. Flekice. Prištiće. Pore. Ožiljke. Bore. I to je normalno. Svi ju želimo dovesti do savršenstva i blagoslovljeni su oni (mogu ih na prste jedne ruke nabrojati) koji nemaju nikakav problem s kožom”, piše Katarina Baban.

I nastavlja: “Fotke koje svakodnevno viđamo nisu realne. Stvaraju iskrivljenu sliku stvarnosti pa time (čak i nama starijima) rade komplekse, počela je glumica objavu. Ne mogu ni zamisliti koje posljedice to ostavlja na mlade curke. Imam sreću pa sam probleme s prištićima i tenom prolazila u periodu kada društvene mreže nisu bile sveprisutne. Da jesam- ne znam kakav trag bi ostavilo na moju psihu. Samopouzdanje mi je i ovako bilo narušeno. Da se razumijemo, bitka još traje i pomirila sam se s tim da će trajati vječno. Jednostavno imam takvu kožu.”

“Sad sam na miru s tom činjenicom. Dajem sve od sebe da bude što zdravija i ljepša, ali nisam više opterećena time da mora izgledati savršeno. Jer ne mora. Uz dobru prehranu, profi savjet i odgovarajuću njegu mogu se čuda napraviti, zaključila je glumica.