Gibonni bezvremenskim hitovima proslavio 35 godina karijere u dvije rasprodane Arene Zagreb!

Foto: Vedran Metelko

“Hvala vam ljudi što ste tu, volim vas neizmjerno”, poručio je Gibonni publici drugoga dana rasprodane Arene Zagreb. Veličanstvenim koncertima 8. i 10. ožujka proslavio je 35 godina svoje bogate karijere, a u dva dana jednom od najvećih dvorana u Hrvatskoj prošlo je preko 35 tisuća ljudi.

“Sreća”, “Ne odustajem”, “Nek’ se dijete zove kao ja” i “Mirakul” pjesme su kojima je otvorio drugi zagrebački koncert. Uz svoj vrhunski bend te stalnog suradnika i prijatelja Nikšu Bratoša, Gibonni je na pozornici ugostio brojne prijatelje glazbenike.

Kao i prve večeri, Gibonniju su se na pozornici pridružili Maya Azucena, Damir Urban, Husein Hasanefendić Hus, Marijan Brkić Brk, Matija Dedić i Haddis Alemayehu Haddinqote, dok je posebno iznenađenje na drugom koncertu bila Amira Medunjanin s kojom je otpjevao pjesmu “Ako me nosiš na duši”.

Foto: Vedran Metelko

I na drugom zagrebačkom koncertu na sredinu Arene se spustila kula s koje je Gibonni otpjevao nekoliko pjesama uključujući i legendarnu “Cesaricu” u čast velikom prijatelju Oliveru Dragojeviću. “Vrime da se pomirim sa svitom” na kraju koncerta Gibonni je pjevao iz publike, a trosatni nastup zaključio je pjesmama “Dobri judi” i “Činim pravu stvar”.

Gibonni je u dvije večeri uz preko šest sati koncertnog programa nadmašio sva očekivanja, priredio odličnu atmosferu i ostavio nezaboravnu emociju.