GAZDE U DOMU SPORTOVA: Veliki koncert povodom 30 godina glazbene karijere

Foto: Hrvoje Banić

Veliki koncert povodom 30 godina glazbene karijere, ovog će utorka, 12. prosinca u Domu sportova održati Gazde, jedan od najdugovječnijih i najutjecajnijih glazbenih sastava u Hrvatskoj, popularno zvani ‘tamburaši u kožnim hlačama’.

Na velikoj pozornici Doma sportova prvi su put zasvirali 12. prosinca 1994., u godini u kojoj je njihov glazbeni rad okrunjen Porinom, a tradicija se nastavlja i 12. prosinca 2023., kada će Gazde po šesti put nastupiti u Domu sportova i ponosno predstaviti svoj novi studijski album ‘Ispod ovih oblaka’ s čak 18 novih pjesama. Na dugoočekivanom obljetničkom koncertu izvest će brojne hitove koje ćemo ponovo imati prilike čuti uživo – ‘Još i danas zamiriši trešnja’, ‘Ja pijem da zaboravim’, ‘Zbog tebe sam to što jesam’, ‘Ostarit ću ja, ostarit ćeš ti’, ‘Zbogom za zbogom’ i brojne druge.

Na pozornici će im se pridružiti i brojni glazbeni gosti – Antonija Šola, Neno Belan, Miroslav Škoro, Vladimir Kočiš Zec i Predrag Peggy Martinjak, a obljetnički koncert će uveličati i predstavnici hrvatskih iseljenika koji stižu iz Amerike, Kanade i Australije.

Vrata se otvaraju u 19 sati, a koncert počinje u 20 sati. Cijena ulaznice za parter u pretprodaji je 16 eura, za tribinu 19 eura, a za VIP 30 eura, a na dan koncerta cijena raste. Ulaznice su u prodaji putem sustava Eventim i na prodajnim mjestima Eventima.