Frontmenom grupe Franz Ferdinand otkrio kako je na dubrovačkoj tržnici pronašao najukusnije domaće rajčice

Foto: Nova TV

Današnji IN magazin ekskluzivno donosi intervju s frontmenom legendarne škotske grupe Franz Ferdinand Alexom Kapranosom. Franz Ferdinard nastupio je na varaždinskom Špancirfestu, a s Alexom je razgovarala novinarka Dorotea Filipaj.

U ekskluzivnom intervjuu za IN Magazin, Alex je novinarki otkrio koliko ga naša kultura, tirkizno more, a ponajviše hrana, oduševljavaju.

“Prije 11 godina ljetovao sam na Jadranu, posjetio sam Dubrovnik, Split. Nisam ni bio svjestan koliko ondje ima starina, rimskih ostavština. Oduševilo me njihovo stanje, koliko su dobro očuvane, kao i hrana, spektakularna je. Možda čak i najbolja na svijetu! Svaki grad koji sam posjetio je imao različitu ponudu ribe i morske hrane, čiji sam veliki obožavatelj”, rekao je Alex Kapranos.

Bivši chef ispričao je i kako je pri ljetovanju na dubrovačkoj tržnici pronašao najukusnije domaće rajčice, čije je sjemenke ukorijenio u svojem vrtu u Glasgowu. Kapranos se prisjetio početaka benda, a priznao je i kako je, nakon više od 20 godina nastupa po cijelom svijetu, svaki izlazak na pozornicu kao prvi.

“Postoji taj magičan trenutak koji se dogodi kada izađeš na pozornicu. To je kao prvo bilo što, prvi poljubac ili prvo skakanje s padobranom, tako nešto. Svaki put kada izađem na pozornicu, to ostavlja drugačiji dojam na mene”, otkrio je Alex Kapranos.

Razgovor s popularnim pjevačem ne propustite danas u IN magazinu od 17.30 na Novoj TV!