FOTO: Zdravko Čolić veličanstvenim koncertom oduševio prepunu pulsku Arenu

Foto: Dario Horvat

Petu pulsku Arenu u karijeri, Čolić je obilježio nastupom u pratnji velikog međunarodnog simfonijskog orkestra u sastavu od preko 50 vrhunskih glazbenika.

‘Kuća puna naroda’, stih iz istoimene pjesme Zdravka Čolića, ujedno su riječi koje najbolje opisuju spektakularni prizor u pulskoj Areni, a koji je večeras dočekao jednog od najvećih i najcjenjenijih regionalnih glazbenika. Koncert koji je rasprodan čak mjesec i pol dana ranije, u potpunosti je opravdao titulu najiščekivanijeg koncerta godine.

Foto: Dario Horvat

Iako je u dugogodišnjoj i respektabilnoj karijeri Čoliću ovo ukupno peti nastup u pulskoj Areni, večeras je po prvi puta izašao u pratnji velikog međunarodnog simfonijskog orkestra, u sastavu od preko 50 vrhunskih glazbenika, pod ravnanjem dirigenta Fedora Vrtačnika.

Tako se Pula, nakon Zagreba, svrstala na mapu rijetkih gradova koji su imali priliku uživati u ekskluzivnoj glazbenoj priči, tijekom koje su Čolić i sjajni instrumentalni solisti izveli više od 30 njegovih svevremenskih hitova.

Foto: Dario Horvat

”Uvijek je veliko zadovoljstvo i čast nastupati u prestižnom pulskom amfiteatru, tim više jer i zbog samog ambijenta, koji je čaroban, koncerti nisu vezani samo za Pulu, Istru i Hrvatsku, već ovdje dođu ljudi iz cijele regije. Upravo zato, drago mi je da smo ovaj put došli s malo drugačijim programom, u pratnji međunarodnog simfonijskog orkestra, uz koji je ugođaj još posebniji.” – istaknuo je Zdravko Čolić.

Foto: Dario Horvat

‘Ti si mi u krvi’, ‘Noć mi te duguje’, ‘Ti možeš sve’, ‘Sinoć nisi bila tu’, ‘Ljubav je samo riječ’, ‘Svadbarskim sokakom’, ‘Produži dalje’, ‘Gori vatra’ samo su neke od najvećih i najljepših ljubavnih pjesama na ovim prostorima, u čijim je posebnim aranžmanima večeras uživala publika, uz nenadmašnu Čolićevu interpretaciju, moćan vokal i neodoljivi šarm.

Sve to, uz jedan od najljepših koncertnih prostora ovih područja, predstavljalo je prekrasnu večer na koju su Puljani i njihovi gosti čekali čak 5 godina, koliko je prošlo od zadnjeg Čolićevog koncerta u pulskoj Areni.