“DRŽI SE”: U knjižare stigla hvaljena autobiografska knjiga svjetski slavne vlogerice, podrijetlom iz Hrvatske

Foto: Profil

U knjižare je upravo stigla Drži se, hvaljena, autobiografska knjiga Kristine Kuzmič, vlogerice hrvatskog podrijetla, koju na društvenim mrežama prati više od tri milijuna ljudi.

Kristina Kuzmič domaćoj publici postala je poznata kao pobjednica televizijskog natjecanja koje je organizirala Oprah Winfrey. Nakon toga izgradila je karijeru kao vlogerica, a njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta.

Jučerašnja objava na Profilovoj Facebook stranici o toj knjizi dosegla je vrtoglavih više od 800.000 korisnika ove društvene mreže!

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi Drži se govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja, koja je postala samohrana majka dvoje djece.

O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i o važnim lekcijama koje je iz toga izvukla…

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati više od tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu.

Teško je i bit će teško, ali nada uvijek postoji, a uz smijeh sve bude lakše.