DO KAD ĆE RADIJATORI BITI HLADNI? HEP-Toplinarstvo objavilo raspored uključivanja grijanja

DO KAD ĆE RADIJATORI BITI HLADNI? HEP-Toplinarstvo objavilo raspored uključivanja grijanja
Foto: ZG express

Nagli pad temperature mnoge je građane naveo da se počnu raspitivati kad će krenuti sezona grijanja. Riječ je, naravno, o onim građanima čiji se stanovi griju preko toplana.

Sad je stigao i odgovor: Tvrtka HEP-Toplinarstvo objavila je kad će početi s uključivanjem grijanja za približno 126 000 krajnjih kupaca u Zagrebu, Osijeku, Sisku, Velikoj Gorici, Samoboru i Zaprešiću.

Do kraja ovog tjedna će se uspostaviti isporuka toplinske energije za grijanje prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe.

Uključivanje grijanja u stambenim i poslovnim zgradama počet će od 1. listopada. Naravno, ako nema nekih tehničkih zapreka u samim zgradama, tj. ako su završeni svi eventualni radovi na unutarnjim instalacijama grijanja.

HEP-Toplinarstvo poziva krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika ili upravitelje zgrada da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi u svim zgradama mogli uključiti grijanje.