Djevojčica se ubola na narkomansku iglu, u Domu zdravlja mami rekli da dođu popodne

Šok i nevjericu doživjela je Velikogoričanka Maja Belićeva kada je u utorak dječju igru njezine troje djece na igralištu u ulici Slavka Kolara (35) prekinuo plač. Kćerka, jedno i pol godišnja Lota, igrajući se pokraj pješčanika ubola se na narkomansku iglu.

djevojcica_se_ubola_na_iglu
– Najmlađa se igrala van pješčanika, gdje je razbacan pijesak, u trenu je čučnula i doslovno sjela na odbačenu iglu. Odmah je počela plakati, a kad se digla odmah sam primijetila iglu da viri iz noge – počinje priču majka Maja o danu koji je trebao biti samo još jedna vesela igra u parku nedaleko muzičke škole i dječjeg vrtića.

Dodatni šok nesretna majka doživjela je kada joj je medicinska sestra u Domu zdravlja Velika Gorica prvo poručila da se javi svojoj doktorici u poslijepodnevnoj smjeni, na što je majka naravno poklopila i nazvala drugu pedijatricu, a potom i 112, koja ju hitno upućuju u dječju bolnicu u Klaićevu.

– Sama sam s troje djece, muž na poslu, plačem na telefon, a djeca (6 i 10 god.) vrište u pozadini. Sin me pita da li se od toga umire!? Nitko nije ponudio ni hitnu ni da me preveze, nego su me u takvom šoku uputili u Klaićevu – prepričava Maja koja je potom sjela u automobil i uputila se u Zagreb gdje se nedaleko bolnice susrela s mužem koji je odjurio s posla.

Kompletan članak pročitajte na VGdanas.hr.