“diWine bar” slavi prvi rođendan uz mnoštvo iznenađenja

Foto: Press

Omiljeno okupljalište zagrebačkih vinoljubaca slavi prvi rođendan. Ukoliko se i sami ubrajate u štovatelje Bakhove kapljice, tada nikako ne smijete propustiti diWnu ponudu koju su slavljenici pripremili za vas, poručuju organizatori.

Osim uobičajenog uživanja u ugodnom ambijentu, velikog izbora vina na čaše baziranom na autohtonim sortama i domaćim boutique vinarijama te finim platama, rođendanski tjedan stimulirat će i vaša ostala čula – uz super popuste.

Trodnevno rođendansko slavlje započinje u četvrtak, 14.09. radionicom Vino za početnike koja je za ovu slavljeničku prigodu spuštena za čak 50%. Prilika je to da naučite osnove o vinu i pritom se dobro zabavite. Radionica predstavlja i originalan poklon – stoga na nju slobodno povedite dragu osobu. Prijaviti se možete putem maila [email protected].

U petak, 15. rujna očekuje vas živa svirka, a u subotu 16. rujna spektakularan nastup talentirane plesačice Warise Lie, koja će publiku očarati orijentalnim plesom, firedanceom i charlestonom.

Sva tri rođendanska dana u ponudi je rođendanska kombinacija butelja+plata, cijene i rođendanske ponude i pogodnosti objavljene su na društvenim mrežama bara: https://web.facebook.com/DiWineProjectCroatia i https://www.instagram.com/diwine_project/ te na webu www.diWine.com.hr , a za ostale upite i rezervacije možete se obratiti na kontakt broj 0916464684. Živjeli!